X

Els dissenys futuristes de Sebastià Pons, per primer cop al teatre

La seva participació a l'obra 'Tanatologia' és la primera acció de celebració dels seus 50 anys

07/02/2022

Els dissenys futuristes de Sebastià Pons, per primer cop al teatre

Colors com l’or, la plata i el bronze. Sumats a formes minimalistes i un disseny futurista.Són característiques del vestuari que el santanyiner Sebastià Pons ha ideat per a l’obra Tanatologia, una distopia teatral entorn el suïcidi. L’ha confeccionat amb l’equip de sastreria del Teatre Principal de Palma.

Juga amb formes clàssiques i referents del món de la moda. “Dissenyadors del segle passat que avui dia encara són vigents, així com el seu estil”, explica Pons. Ell creu que al futur “continuarem utilitzant i depurant els referents”.

Pons reinterpreta idees del passat i les situa en el futur. Influenciat per la seva època com a assistent d’Alexander McQueen, ha dissenyat peces amb pinzellades de Balenciaga i espurnes de Chanel i Gucci.

I evidentment, marcades per la seva firma Muchache, que parteix de valors com la sostenibilitat, el reciclatge o la inclusió. “Ja no hi ha peces per home o dona”, afirma el santanyiner.

Teixits tecnològics, orgànics i sostenibles, que han servit de base per a la seva primera incursió en el teatre. Així enceta un any d’accions per celebrar el seu 50 aniversari.

07/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris