societat

Els dos turistes accidentats al Trenc han patit amputacions

La Guàrdia Civil investiga si s'ha comès una imprudència i qui és el responsable

Els+dos+turistes+accidentats+al+Trenc+han+patit+amputacions

Des de primera hora del dematí de dissabte el Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil ha cercat l’extremitat amputada. Ubicats a uns 300 metres de la costa entre les platges des Trenc i ses Covetes, els especialistes s’han submergit fins que han localitzat amagat entre la posidònia el braç d’un d’aquests turistes. En desembarcar, màxima expectació al moll. Els GEAS han traslladat el membre amputat directament cap a l’Institut Anatòmic Forense de Palma. Avui a la platja des Marquès de la Colònia de Sant Jordi no es parla d’altre tema.

L’accident va ocórrer a les 19:30. Aquests dos turistes navegaven en una embarcació quan decidiren bussejar un poc amb un scooter submarí. Es trobaven a uns 300 metres de la costa fora de la zona acotada per banyistes i no senyalitzaren la seva posició. Una embarcació no els va veure, els va passar per damunt i els va ferir amb l’hèlix. En sentir el cop, els tripulants tornaren i varen socórrer un dels joves.

Una altra embarcació va ajudar el turista que havia patit l’amputació del braç. Ja al moll, els traslladaren d’urgència a Son Espases.

Els GEAS cercaren fins a la mitjanit l’extremitat amputada, però no l’han trobada fins avui dematí. Ara la Benemèrita investiga l’accident i haurà de determinar si s’ha comès alguna imprudència i quin són els responsables.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Més d’un centenar d’actuacions de la Policia Local de Ciutadella durant les festes de Sant Joan

Aglomeracions, botellades i ambient festiu a les zones d'oci, com es Pla, al centre, i a les urbanitzacions

Cau un infant de tres anys des d’un segon pis al Port de Pollença

Un infant de 3 anys ha caigut des d'un segon pis al Port de Pollença

Més imatges de ‘velers-discoteca’: 10 vaixells de lloguer a Cala Mondragó llançant botelles i aigües fecals a la mar

La festa va ser la nit d'aquest dimarts i segons testimonis, alguna gent llançava botelles buides a la mar i...

Els sons de Sant Joan abans de la pandèmia

Dos intensos dies de festa ancestral, resumits en 60 minuts, amb la veu i el guió de Pere Bagur i el muntatge musicat de Jordi Fàbregues