Informatius

El Govern ordena tancar dos carrers més a Magaluf

Els empresaris de Punta Balena s'han reunit amb un advocat per tractar de revertir la situació a través de la via judicial

El+Govern+ordena+tancar+dos+carrers+m%C3%A9s+a+Magaluf

Després de tancar el carrer de Punta Balena aquest dimecres, el Govern acaba d’ordenar avui dijous el tancament de locals d’oci, de restauració i d’establiments que venguin alcohol als carrers General Garcia Ruiz i Federico Garcia Lorca. L’ordre ja està en vigor i, per tant, el tancament ha de ser immediat.

A Punta Balena, aquest dijous només hi havia un estanc obert. El seu propietari ha recorregut la resolució perquè considera que és un servei essencial i que, en ser una concessió de l’Estat, és el Govern central qui ha de comunicar el tancament. Altres empresaris del carrer s’han reunit per abordar la situació. Abans de saber que es tancarien més carrers, asseguraven estar molt enfadats, perquè consideraven que era un greuge comparatiu respecte la resta d’establiments propers que estaven oberts. A més no estan d’acord amb la mesura, creuen que és un problema d’ordre públic, que amb més presència policial s’hauria solucionat. Es plantegen constituir una Plataforma d’Afectats i avui horabaixa es reuneixen amb un advocat per analitzar la situació. Per la seva banda el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, recolza la decisió del Govern balears, admet que la situació és dura i difícil, però que és l’única manera de salvaguardar l’interès públic. El tancament de negocis, diu el batle, és la millor manera de protegir la salut pública.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Es disparen les renúncies de mascotes comprades durant la quarantena

Els problemes econòmics provocats per la COVID-19 són la causa principal

La Fundació Impulsa estima en un 36,4 per cent la caiguda del PIB a les Illes en el segon trimestre de l’any

TUI ajorna fins el 10 d'agost la suspensió de vendes de viatges a les Illes

El Consell d’Eivissa assegura que perilla el finançament dels senders de ses Salines

L'obra, que costarà 1,8 milions, duu un retard de deu anys

La nova depuradora d’Eivissa no estarà acabada fins a finals de 2023

El Ministeri va haver de paralitzar l'obra per problemes amb les canalitzacions