EIVISSA

Els empresaris de Sant Antoni hauran de tornar a demanar autorització per instal·lar terrasses als seus establiments

Amb l'entrada en vigor de la nova ordenança d'ocupació de via pública queden extingides les llicències anteriors


Els establiments de Sant Antoni de Portmany que vulguin instal·lar una terrassa aquesta temporada han de sol·licitar una nova llicència a l’ajuntament.

El 2 d’agost de l’any passat va entrar en vigor la nova ordenança, amb la qual canvia l’horari per a l’ocupació de la via pública. A partir d’ara, els establiments podran tenir la terrassa de 8 del vespre a 11 de la nit. I per als restaurants i establiments de menjar podrà allargar-se fins a les 2 de la matinada, sempre que no tenguin música o no estiguin en la zona declarada d’especial protecció acústica.

Totes les llicències atorgades abans d’agost de 2017 han quedat extingides, i ara els empresaris n’hauran de demanar una altra, per adaptar-se a la nova normativa.

El consistori realitzarà inspeccions per comprovar que es compleix l’ordenança, i les sancions podran arribar als 3 MIL euros. En el cas de faltes greus i molt greus es podria suspendre la llicència fins a 3 mesos. Fins i tot es podria revocar l’autorització i inhabilitar l’infractor per obtenir-ne una altra en el termini d’un any.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |