X

Els empresaris només pagaran un 50% de les cotitzacions dels treballadors fixos discontinus bona part del 2021

Ho ha anunciat la ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, després de presidir la mesa de diàleg social de les Balears, amb patronals i sindicats

22/12/2020

Els empresaris només pagaran un 50%25 de les cotitzacions dels treballadors fixos discontinus bona part del 2021

El govern central mantendrà les bonificacions del 50% de la seguretat social dels treballadors fixos discontinus per incentivar la incorporació als seus llocs de feina. Ho ha anunciat la ministra de treball, Yolanda Díaz, després de presidir la mesa de diàleg social de les Balears, amb patronals i sindicats. La nova mesura s’inclou en un pla de rescat aprovat pel Consell de Ministres per acompanyar l’hostaleria, el comerç i turisme. Des del mes de febrer i fins al mes de novembre s’aplicaran aquestes bonificacions als empresaris. En total, se’n podran beneficiar 83.000 treballadors i 15.000 empreses de les illes, que estalviaran 150 milions d’euros en pagaments a la Seguretat Social. La ministra també ha avançat que començaran a negociar una nova tongada d’ERTOS.

Els agents socials s’han mostrat satisfets davant les noves mesures aprovades aquest dimarts pel Govern central i han agraït a la ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz per entendre, diuen, la realitat econòmica de les illes.

Yolanda Díaz també ha mantingut una segona reunió amb Gabriel Escarrer, president d’Exceltur, i altres empreses hoteleres como Riu, Iberostar i Barceló. També amb la Federació Balear de Transports. Una trobada en què han plantejat mesures per ajudar el sector, i han acordat establir un compromís per crear llocs de feina de qualitat.

22/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT