Els equips de la zona alta no afluixen i volen posar pressió al líder de Tercera, el Mallorca B

El filial mallorquinista continua distanciat dels seus perseguidors tot i empatar davant el Serverense

18/01/2022

El Manacor es fa fort a Na Capellera per no despenjar-se de les primeres posicions. Aquesta jornada s’ha imposat 2-0 al Sant Rafel. Onofre Riera va obrir el marcador de cap al minut 25 i Fernando Albert, també de cap però en una jugada a pilota aturada, marcava la sentència al segon temps. El Manacor és tercer empatat a punts amb el quart, el Platges de Calvià. El conjunt taronja es va imposar per la mínima al Mercadal a domicili. Blai Pons marcava al minut 71 després d’un servei de córner.

El Llosetense ha aprofitat que el Santanyí descansava per ocupar el cinquè lloc a la classificació, el darrer de la zona de play-off. Els de Nico López s’han imposat 0-3 al Collerense. El primer gol dels llosetins el marcava de cap Bartomeu Amengual al minut 35. Ander Montori, amb un xut des de fora de l’àrea, posava distàncies al 59. I James aprofitava una bona passada en profunditat d’Amengual per marcar el tercer al minut 77.

El Portmany acumula ja 6 partits sense perdre després de superar 2-0 al Binissalem. Carlos Mora avançava els pitiüsos just abans del descans, i Roberto Ruiz feia la sentència des dels onze metres al minut 65.

L’Inter Eivissa no surt del descens tot i guanyar 3-1 al Sóller. Gianluca Vaccarini avançava els pitiüsos de penal al minut 30. Però el partit es va dedicir en 10 minuts de la segona part. Al 52, Vaccarini, novament, marcava per a l’Inter. Al 59, Alfredo Buján feia des de fora de l’àrea el 2-1 i retallava distàncies. I al 62, Juan Prefacio posava el 3-1 definitiu al marcador des del punt de penal.

El Mallorca B ha empatat 1-1 al camp del Serverense, però continua com a líder destacat de Tercera Divisió. El Son Verí s’ha imposat 2-1 al Murense i també ha guanyat el Felanitx al Rotlet Molinar 1-0. El Campos-Penya Esportiva Sant Jordi s’ha ajornat per COVID i al Santanyí li ha tocat descansar.