societat

Els equips directius tornen als centres educatius per preparar-los de cara al 25 de maig

El conseller March ha recordat que la tornada és voluntària a ESO i Batxillerat


Després de la retrobada, l’equip directiu del CEIP Sa Indioteria ha de repassar l’esborrany de la desescalada dins l’àmbit educatiu. Són instruccions provisionals perquè tot pot canviar després de la reunió amb el ministeri d’Educació de dijous. Mentre les aules i el pati continuen deserts en aquesta fase 1, l’escola ha hagut d’aportar, del seu pressupost, els guants, les mascaretes i el gel hidroalcohòlic que només seran proveïts per la Conselleria d’Educació si els alumnes tornen a l’escola el pròxim 25 de maig. També miren com ho hauran de fer per prendre la temperatura cada dia als alumnes i treballadors.

Per la seva banda, el conseller Martí March s’ha reafirmat en el seu compromís de traslladar a la ministre Isabel Celaá l’oposició del sector educatiu balear de la tornada a l’escola dels alumnes d’infantil. Ha recordat que, en altres cicles, la tornada a les aules és voluntària i es fa feina en la possibilitat de només fer reforç a alguns alumnes.

Els sindicats de l’ensenyament públic i concertat es mostren en contra de la tornada dels alumnes a l’escola en aquest curs i aposten per enfocar tots els esforços en la preparació del curs 2020-2021.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

L’espai de Son Tous a Palma presenta problemes per poder acollir temporalment els migrants irregulars

La majoria dels migrants, entre els quals 6 infants i 10 menors no acompanyats, ja han estat repartits en dependències...

Recta final perquè la Funerària de Palma aconsegueixi el 100% del tanatori de Bon Sosec

L'Empresa Funerària Municipal de Palma ultima les negociacions amb Funespanya que consistiria en una permuta

La central de Maó comença la descarbonització i redueix de manera important l’ús del fuel

Els motors d'aquest combustible que, fins ara, s'utilitzaven fins a 8.700 hores a l'any, passaran a funcionar només 500 hores...

El Govern prepara la documentació perquè l’Estat declari Ferreries zona catastròfica

Mentrestant, empreses i particulars continuen quantificant les conseqüències de la torrentada