Un mort i vuit ferits en un xoc entre un autobús del TIB i un cotxe a Portocolom
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí

La finca de Can Muson redueix l'activitat i passa de tenir deu a dos treballadors
La finca ecològica Can Muson d’Eivissa s’havia convertit en un lloc de pelegrinatge dels residents per comprar-hi producte fresc, celebrar aniversaris, menjar els seus esmorzars especials o que els infants coneguessin les races d’animals autòctones.
Des de la declaració de l’estat d’alarma tot ha canviat: els seus propietaris han hagut de fer un ERTO i ha passat de tenir deu treballadors a dos.”Fins que no es posi tot, de nou, en funcionament, no els puc pagar”, assegura Maria Marí, propietària de la finca de Can Muson, “veig que no hi haurà temporada i serà un cost econòmic molt alt que no tots ho podran assumir“.
Per seguretat han deixat de rebre-hi gent. Han cancel·lat cursos, visites programades; fins i tot eren habituals grups de creueristes des de Setmana Santa. Finalment van decidir vendre productes de la finca a través d’Internet, que es poden venir a recollir a la porta de la finca o rebre’ls a domicili. “Varem decidir fer cistelles ecològiques per no deixar als clients sense servei” diu Marí.
D’entrada no rebien gaires encàrrecs, però amb el boca-orella asseguren que ara fan una mitjana de 300 euros de caixa diària, tot i que -asseguren- no compensa en relació amb l’activitat normal.
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí
Segons fonts de la Guàrdia Civil, el succés ha ocorregut a les 17.45 hores en un establiment de menjar tradicional molt conegut
De moment, la pana no està afectant el sistema elèctric de les Balears
Es tracta d'un britànic de 40 anys