societat

Els espais comunitaris romandran tancats

Una petició del Col.legi d’Administradors de Finques al Govern, per evitar així la responsabilitat del control dels més petits a les piscines, jardins o parcs de les comunitats de veïns.


Tot i que els nins menors de 14 anys podran sortir al carrer en les pròximes hores, no ho podran fer a les zones comunes dels edificis. Piscines, parcs i jardins comunitaris romanen tancats.

Una decisió que ha celebrat el Col.legi d’Administradors de Finques de Balears. I és que el Govern ha admès la proposta dels Administradors de no autoritzar l’obertura de cap espai comunitari.

Pau Bonet, president del Col.legi, celebra aquesta decisió, ja que “era una barbaritat deixar que la regulació de les zones comunes la fessin les comunitats de propietaris sense tenir cap rigor tècnic ni científic sanitari.”

El Col.legi d’Administradors de Finques de les Balears davant el desconfinament dels infants va sol.licitar que no fossin les comunitats de propietaris les que regulin l’ús d’aquestes zones.

Se’ls ha escoltat, i ara Pau Bonet confia que en un futur pròxim, davant el desconfinament, la regulació vagi acompanyada de la responsabilitat dels veïns, “regulin el que regulin, ho facin com ho facin, el que s’ha d’apel.lar és en el sentit de responsabilitat del poble, i que segur demostraran els pares dels infants.”

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

Continuen en dependències policials els 16 detinguts aquesta matinada a Palma

Romandran detinguts fins que passin a disposició judicial