societat

Els espais comunitaris romandran tancats

Una petició del Col.legi d’Administradors de Finques al Govern, per evitar així la responsabilitat del control dels més petits a les piscines, jardins o parcs de les comunitats de veïns.


Tot i que els nins menors de 14 anys podran sortir al carrer en les pròximes hores, no ho podran fer a les zones comunes dels edificis. Piscines, parcs i jardins comunitaris romanen tancats.

Una decisió que ha celebrat el Col.legi d’Administradors de Finques de Balears. I és que el Govern ha admès la proposta dels Administradors de no autoritzar l’obertura de cap espai comunitari.

Pau Bonet, president del Col.legi, celebra aquesta decisió, ja que “era una barbaritat deixar que la regulació de les zones comunes la fessin les comunitats de propietaris sense tenir cap rigor tècnic ni científic sanitari.”

El Col.legi d’Administradors de Finques de les Balears davant el desconfinament dels infants va sol.licitar que no fossin les comunitats de propietaris les que regulin l’ús d’aquestes zones.

Se’ls ha escoltat, i ara Pau Bonet confia que en un futur pròxim, davant el desconfinament, la regulació vagi acompanyada de la responsabilitat dels veïns, “regulin el que regulin, ho facin com ho facin, el que s’ha d’apel.lar és en el sentit de responsabilitat del poble, i que segur demostraran els pares dels infants.”

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern es reuneix amb la FAPA per tractar sobre el proper curs i la conciliació familiar

La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes destaca que la socialització és insubstituïble dins del procés educatiu

L’UME envia personal, material i vehicles per la campanya contraincendis a Balears

Segons el Ministeri de Defensa, aquest reforç permetrà desplaçar un primer contingent de militars en helicòpter des de la Península...

La inauguració de la piscina des Mercadal haurà d’esperar al setembre

Per primer estiu després de 25 anys, el municipi no tindrà piscina municipal

Comença el procés d’admissió a infantil, primària i ESO

Per primera vegada el procés es fa preferentment de forma telemàtica