X

Els joves en viatge d’estudis comencen a arribar a Mallorca

S'espera que 30.000 estudiants d'entre 16 i 18 anys arribin aquestes setmanes a Platja de Palma i S'Arenal

09/06/2024

Els joves en viatge d’estudis comencen a arribar a Mallorca

Arranca la temporada de viatges d’estudis a les illes i amb ella s’activen operatius especials de seguretat. S’Arenal de Llucmajor és la principal destinació dels qui venen a Mallorca a celebrar el fi de curs.

Són estudiants de entre 16 i 18 anys que celebren el canvi de cicle o el final dels estudis de secundaria. Venen a Mallorca perquè poden anar a la platja, és assequible i tenen una bona oferta d’oci nocturn. La Policia Local de Palma i la de Llucmajor han iniciat un dispositiu per controlar que no es facin botellades a la platja. Tot i que molts estudiants desconeixien l’operatiu creuen que és una bona mesura per evitar problemes

L’Associació d’Hotelers de la Platja de Palma apunta a l’eficiència d’aquests operatius de seguretat i asseguren que en els darrers anys s’han reduït els conflictes. “El darrer any crec que ja es va controlar bastant i enguany fan més feina per tenir aquella zona controlada i que no es desmadri com els darrers anys que havíem tengut” son paraules de Pedro Marín, President de l’Associació Hotelera de Platja de Palma.

S’espera que, durant la temporada de viatge d’estudis, arribin prop de 30.000 estudiants a Platja de Palma i S’Arenal.

09/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT