X

Els estudis d’FP incorporaran el pròxim curs 27 cicles nous

Per complementar les competències dels titulats, per primera vegada s'oferiran màsters en FP a les Balears

27/07/2020

Els estudis d’FP incorporaran el pròxim curs 27 cicles nous

El curs 2020-2021 s’oferiran a les Illes 440 cicles formatius, 27 més que l’any passat. Dos s’impartiran per primera vegada aquí. El grau superior de Gestió forestal de medi natural i el de Transport i logística. En total 990 places noves. Una aposta per la Formació Professional que ha fet contractar més 65 nous docents.

Per complementar les competències dels titulats, per primera vegada també s’oferiran màsters en FP. Un de rebosteria i un de ciberseguretat. Serà a partir de gener.

A més, el Programa Acredita, que reconeix l’experiència professional dels treballadors amb certificats oficials, serà permanent i no per convocatòria anual com fins ara. D’aquesta manera, diuen, preveu passar de les 400 sol·licituds a les set mil.

El curs passat es matricularen 16.283 alumnes, prop de 700 més que l’any anterior. El període d’admissió comença el proper 17 d’agost. L’1 de setembre per aquells cicles que es fan a distància.

Des de Comissions Obreres critiquen, però, que l’oferta no s’adapta al canvi de model productiu que demanen per deixar de dependre del turisme de sol i platja.

27/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT