societat

Els experts alerten de les desigualtats que el confinament ha provocat en els alumnes de la Selectivitat

La manca de contacte directe amb el professor ha estat un entrebanc per a molts d'ells

Els+experts+alerten+de+les+desigualtats+que+el+confinament+ha+provocat+en+els+alumnes+de+la+Selectivitat

Manca just un mes perquè els alumnes que finalitzen el Batxillerat afrontin les proves de Selectivitat. Sempre és una cita clau i enguany hi arriba marcada per les desigualtats que ha ocasionat el confinament. La manca d’eines tecnològiques a casa, tant d’alumnes com també d’alguns professors, així com el fet d’haver de resoldre dubtes cara a cara per alguns estudiants amb necessitats especials, han causat un daltabaix en l’habitual preparació de la prova.

Amb incertesa i fins i tot angoixa. Així s’han sentit, i encara se senten segons els experts, alguns alumnes que enguany acaben el Batxillerat i tenen la prova de selectivitat els dies 7,8 i 9 de juliol. Els més de 2 mesos de confinament han deixat en evidència desigualtats.

Els professors de secundària, per la seva banda, defensen que les tutories virtuals i, darrerament, les assistencials, han funcionat. Resolen dubtes, i també criden a la calma.

D’entre totes les desigualtats que hi ha entre els alumnes, en destaquen les d’aquells alumnes amb necessitats especials.

En espera de les mesures concretes que anunciarà la Conselleria la setmana que ve, el que sí que sabem és que els alumnes tendran més opcions: dels dos blocs podran triar qualsevol de les quatre preguntes. Un petit alè per a uns joves angoixats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alaior suspèn més del 90% d’actes culturals i esportius de l’estiu

El batle nega que la decisió hagi estat influïda per la campanya de firmes que demana la suspensió de tots...

Arrenca a Ciutadella la cinquena edició d’un Festival de Cinema marcat per la Covid i l’alta producció balear

La música de Marco Mezquida i la projecció de la pel·lícula "Uno para todos" protagonitzen la gala d'inauguració del certamen

El jutjat accepta posposar dues setmanes el desnonament d’una família amb tres fills a Maó

Cada any són desnonades a l'illa una seixantena de famílies que viuen de lloguer.

15 comunitats autònomes ja registren rebrots

Algunes àrees d'Aragó tornen a la fase 2, mentre que a Catalunya s'aproven mesures que limiten la mobilitat a el Sagrià i a l'Hospitalet.