Un iot de 64 metres d’eslora encalla a una seca des Pujols, a Formentera
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament

La manca de contacte directe amb el professor ha estat un entrebanc per a molts d'ells
Manca just un mes perquè els alumnes que finalitzen el Batxillerat afrontin les proves de Selectivitat. Sempre és una cita clau i enguany hi arriba marcada per les desigualtats que ha ocasionat el confinament. La manca d’eines tecnològiques a casa, tant d’alumnes com també d’alguns professors, així com el fet d’haver de resoldre dubtes cara a cara per alguns estudiants amb necessitats especials, han causat un daltabaix en l’habitual preparació de la prova.
Amb incertesa i fins i tot angoixa. Així s’han sentit, i encara se senten segons els experts, alguns alumnes que enguany acaben el Batxillerat i tenen la prova de selectivitat els dies 7,8 i 9 de juliol. Els més de 2 mesos de confinament han deixat en evidència desigualtats.
Els professors de secundària, per la seva banda, defensen que les tutories virtuals i, darrerament, les assistencials, han funcionat. Resolen dubtes, i també criden a la calma.
D’entre totes les desigualtats que hi ha entre els alumnes, en destaquen les d’aquells alumnes amb necessitats especials.
En espera de les mesures concretes que anunciarà la Conselleria la setmana que ve, el que sí que sabem és que els alumnes tendran més opcions: dels dos blocs podran triar qualsevol de les quatre preguntes. Un petit alè per a uns joves angoixats.
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament
Segons assenyalen, la infraestructura condiciona el creixement d'un sector amb demanda, diuen, d'aquestes embarcacions recreatives de grans dimensions
Els protocols festius inclouen un règim sancionador que defineix les infraccions