societat

Els experts alerten de les desigualtats que el confinament ha provocat en els alumnes de la Selectivitat

La manca de contacte directe amb el professor ha estat un entrebanc per a molts d'ells

Els+experts+alerten+de+les+desigualtats+que+el+confinament+ha+provocat+en+els+alumnes+de+la+Selectivitat

Manca just un mes perquè els alumnes que finalitzen el Batxillerat afrontin les proves de Selectivitat. Sempre és una cita clau i enguany hi arriba marcada per les desigualtats que ha ocasionat el confinament. La manca d’eines tecnològiques a casa, tant d’alumnes com també d’alguns professors, així com el fet d’haver de resoldre dubtes cara a cara per alguns estudiants amb necessitats especials, han causat un daltabaix en l’habitual preparació de la prova.

Amb incertesa i fins i tot angoixa. Així s’han sentit, i encara se senten segons els experts, alguns alumnes que enguany acaben el Batxillerat i tenen la prova de selectivitat els dies 7,8 i 9 de juliol. Els més de 2 mesos de confinament han deixat en evidència desigualtats.

Els professors de secundària, per la seva banda, defensen que les tutories virtuals i, darrerament, les assistencials, han funcionat. Resolen dubtes, i també criden a la calma.

D’entre totes les desigualtats que hi ha entre els alumnes, en destaquen les d’aquells alumnes amb necessitats especials.

En espera de les mesures concretes que anunciarà la Conselleria la setmana que ve, el que sí que sabem és que els alumnes tendran més opcions: dels dos blocs podran triar qualsevol de les quatre preguntes. Un petit alè per a uns joves angoixats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els Llumets de Maó es connecten amb els més petits des de casa

Els follets màgics substitueixen la davallada del campanar de Santa Maria per una encesa virtual

El Consell de Menorca assumeix que no hi haurà festes de poble i elimina el Jaleo Bus

Aquest pressupost i el del Bus Nit aniran destinats a millorar el servei de transport regular de passatgers

El Govern invertirà 7 milions d’euros a Menorca per renovar les infraestructures de regadiu

Es crearà un sistema de telecontrol de regadius i es repararan les infraestructures i el tram de la canalització d'aigua...

‘Puntades d’esperança’, el record de la solidaritat de les cosidores d’Inca durant el confinament

Un documental que conta la història d'antigues repuntadores que havien perdut la seva feina en el sector del calçat que...