menorca

Els experts turístics pronostiquen que el mercat britànic tardarà més d’un any en recuperar-se

Donen per perduda la Setmana Santa i pronostiquen que la normalització definitiva no arribarà fins al 2022


Els experts turístics donen per perduda Setmana Santa i vaticinen que la normalització al sector no arribarà fins al 2022. Preocupen també les fortes restriccions imposades pel Regne Unit a la sortida dels seus ciutadans, la qual cosa fa pensar que la recuperació del turisme britànic pot tardar encara un any més. Amb tot, consideren que el posicionament de Menorca envers el turisme sostenible és l’adequat.

El diagnòstic dels experts és clar: la pandèmia ha provocat un encongiment del mercat. Del turisme internacional s’ha passat al turisme nacional. La situació ha empès el sector a minimitzar riscos, cercar nous segments de mercat i digitalitzar-se. Una realitat que el sector ha d’aprofitar per forçar un canvi de model no exempt d’oportunitats.

L’efecte disruptiu de la pandèmia ha empès les empreses del sector a adaptar el seus models de negoci i explorar noves propostes de valor, transformant els canals de distribució tradicionals i diversificant els segments de mercat. Una de les principals preocupacions, ara per ara, és el mercat britànic, després de les fortes restriccions imposades als seus ciutadans pel Govern de Downing Street.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Més de 22 mil persones ja han completat el procés de vacunació contra la Covid a Balears

260 docents es varen vacunar ahir a Eivissa i aquest cap de setmana, la vacunació continua al punt Covid Esprés...

Cinc candidats per plaça a les oposicions educatives de 2021

4.005 aspirants s'han inscrit a Mallorca, 621 a Eivissa, 426 a Menorca i 38 a Formentera

L’Avarca de Menorca espia el rival de la semifinal

El conjunt de Ciutadella es jugarà demà passar a la final de la Copa de la Reina contra l'Alcobendas, que fa uns minuts s'ha imposat al segon partit de quarts...

El Museu d’art contemporani d’Alaior s’inaugurarà el 17 de juny

L'antic centre de gravat Xalubínia es prepara per rebre les obres de Miró, Tàpies i Barceló