Investiguen l’aparició de tres cadàvers surant en aigües de les Balears
Un dels cossos ha estat localitzat a la platja de ses Estaques, a Santa Eulària des Riu

Ja són deu els museus i les col·leccions reconeguts pel Consell de Mallorca
Un crani de Myotragus Balearicus o un tros de mandíbula de Myotragus Kopperi. Són algunes de les peces destacades del fons de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats, l’IMEDEA. En total, el formen més de 200.000 ítems.
Una petita sel·lecció es mostra a l’exposició «Gimnèsies i Pitiüses: dos mons a part», que explica les diferències faunístiques entre aquests dos conjunts d’illes quan varen ser colonitzades pels humans. Són col·leccions públiques, gestades durant anys d’investigació i catalogació. I que ara han estat reconegudes com a col·lecció museogràfica pel Consell de Mallorca.
La segona col·lecció que s’incorporarà a la xarxa de museus és la de la possessió d’Alfàbia, a Bunyola. Inclou peces com la coneguda “cadira del rei moro”, a més d’obra gràfica, dibuixos i escultures, entre d’altres. Així, ja són deu els museus i les col·leccions reconeguts pel Consell i que poden accedir a les ajudes.
Un dels cossos ha estat localitzat a la platja de ses Estaques, a Santa Eulària des Riu
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament
Segons assenyalen, la infraestructura condiciona el creixement d'un sector amb demanda, diuen, d'aquestes embarcacions recreatives de grans dimensions