X

Els gimnasos discrepen de les condicions amb què han de reobrir

Poden reobrir algunes sales a l'interior, només per fer-hi activitats de baix impacte

14/02/2021

Els gimnasos discrepen de les condicions amb què han de reobrir

Els gimnasos ja poden reobrir algunes sales a l’interior, només per fer-hi activitats de baix impacte. La majoria esperen a dilluns per reorganitzar-se i reobrir els interiors amb les noves limitacions. Tot i que parcialment poden tornar, els empresaris d’instal·lacions esportives critiquen les restriccions. Afirmen que els seus centres són segurs i lamenten que els usuaris no puguin fer servir els vestidors per la prohibició del Govern.

A l’interior, només es podrà fer gimnàstica suau amb màscara. Una restricció més severa que la de fa uns mesos. D’altra banda, la patronal no té clar si s’ha ampliat la capacitat a les activitats esportives a l’exterior: el Govern els va dir que ho autoritzarien, però el text publicat al BOIB no en diu res. També estan preocupats per la prohibició d’emprar els vestidors. Per tot plegat, un temor dels centres esportius és que molta gent continuï fent esport a l’aire lliure.

A Palma, l’Institut Municipal de l’Esport prendrà demà la decisió sobre quan i com reobren les instal·lacions públiques per als abonats i cursetistes. Durant les darreres setmanes, només els esportistes federats han pogut fer servir les instal·lacions de l’IME.

14/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT