societat

Els gimnasos discrepen de les condicions amb què han de reobrir

Poden reobrir algunes sales a l'interior, només per fer-hi activitats de baix impacte


Els gimnasos ja poden reobrir algunes sales a l’interior, només per fer-hi activitats de baix impacte. La majoria esperen a dilluns per reorganitzar-se i reobrir els interiors amb les noves limitacions. Tot i que parcialment poden tornar, els empresaris d’instal·lacions esportives critiquen les restriccions. Afirmen que els seus centres són segurs i lamenten que els usuaris no puguin fer servir els vestidors per la prohibició del Govern.

A l’interior, només es podrà fer gimnàstica suau amb màscara. Una restricció més severa que la de fa uns mesos. D’altra banda, la patronal no té clar si s’ha ampliat la capacitat a les activitats esportives a l’exterior: el Govern els va dir que ho autoritzarien, però el text publicat al BOIB no en diu res. També estan preocupats per la prohibició d’emprar els vestidors. Per tot plegat, un temor dels centres esportius és que molta gent continuï fent esport a l’aire lliure.

A Palma, l’Institut Municipal de l’Esport prendrà demà la decisió sobre quan i com reobren les instal·lacions públiques per als abonats i cursetistes. Durant les darreres setmanes, només els esportistes federats han pogut fer servir les instal·lacions de l’IME.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les ‘Pedres de la Memòria’ arriben a Artà

Recorden a qui va ser regidor d'Artà, Joan Escanelles, i també a Bartomeu Ginard, Llorenç Muntaner i Vicenç Miquel Piris, tots ells assassinats entre els anys 1936 i 1937.

Maó destinarà part de l’antic edifici de SEAT a habitatge social

També s'iniciarà en breu el procés participatiu per determinar a què es dedicarà la resta de l'equipament

L’Ajuntament de Sant Lluís demana a Costes fer-se càrrec de molls i rampes d’Alcaufar per arranjar desperfectes

Els usuaris de les casetes de vorera fa anys que reclamen que algú es faci càrrec de reparar els danys...

Desescalada a Mallorca: quines són les noves mesures?

Mallorca manté el toc de queda a les 22 hores. A partir de dimarts, les reunions socials s’amplien a 6 persones tant a interior com a exterior, màxim dos nuclis...