societat

L’hospital de Menorca registra tres dies consecutius sense cap nou ingrés per la Covid-19

Al conjunt de les Illes, Salut ha notificat 2 noves defuncions. Des de l'inici de la pandèmia, ja en són 94.922 víctimes mortals

Entrada de l'hospital menorquí Mateu Orfila. / Arxiu fotogràfic CAIB.


Registrats 280 nous casos positius en les últimes 24 hores; tenint en compte aquest darrer registre, els casos confirmats amb coronavirus des de l’inici de la pandèmia a les Balears s’eleva a un total de 94.922 persones afectades per la malaltia de la Covid-19. El nombre d’altes epidemiològiques suma 89.108 recuperacions; des d’ahir, les persones recuperades de la infecció han estat 437.

Malauradament, s’afegeixen 2 defuncions més i ja són 909 les víctimes mortals. A dia d’avui, passen el coronavirus a la comunitat 4.905 persones, 159 manco que ahir. Pel que fa a la taxa de positivitat, actualment es situa en el 4,56% de les proves diagnòstiques realitzades.

La situació als hospitals de les Illes s’estabilitza, especialment a Menorca

Disminueix la quantitat de persones hospitalitzades per Covid als hospitals de les Balears, encara que pràcticament es manté el nombre a Cures Intensives. La situació és desigual per illes: a Mallorca, hi ha 13 pacients manco que ahir a planta, i el total és de 159, mentre que a les UCI es registra 1 pacient més i el total és de 58 ingressos; a Menorca, no hi ha canvis des de fa 3 dies, hi són 5 pacients planta i 4, a la Unitat de Crítics; i a Eivissa, amb 3 pacients més ingressats a planta, el total és de 54 persones, i n’hi ha 8 pacients a l’UCI, 2 menys que fa 24 hores. Comptant tots els pacients ingressats, a les Balears hi ha 218 pacients a planta i 70, a l’UCI.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’ajuntament de Palma vol ampliar la xarxa d’horts urbans amb 100 parcel·les més

Pedro Puertas, el propietari més veterà, ens explica la seva experiència

Els 193 migrants arribats a Balears quedaran un màxim de 72 hores a un espai del quarter de Son Tous

No els poden retornar a Algèria perquè la frontera continua tancada

Carme Ruscalleda: “L’oliaigua és un monument culinari”

La xef catalana ha clausurat la fira Arrels posant en valor l'herència gastronòmica de cada regió

Armengol envia un missatge “d’ànim” per als veïnats de La Palma

La presidenta del Govern demana que tenguin molta prudència