eivissa

Els hotelers de Sant Antoni demanen la reconversió dels negocis del West End

El degà de la Facultat de Turisme de la Universitat Ramon Llull assegura que el canvi de model és possible


L’associació d’hotelers de Sant Antoni està d’acord amb la limitació d’horaris del West End, però reclama, a la vegada, que ajudin els empresaris d’aquesta zona a reconvertir els seus negocis. L’Ajuntament assegura que la majoria dels establiments volen canviar de model.

Un col·loqui sobre la transformació del model turístic de Sant Antoni celebrat aquest dijous ha constatat que molts dels empresaris i ciutadans volen canviar de model. Un canvi que, segons els experts, és possible, perquè ja s’ha començat a fer a altres destinacions catalanes com Calella i Salou. El turisme, diuen, ha de ser sostenible i no pot ofegar la cultura local.

L’Ajuntament de Sant Antoni reconeix que la situació ara és dolenta. Una de les decisions més controvertides que ja han pres ha estat la restricció d’horaris al West End, que ha provocat les queixes dels empresaris de la zona

Els hotelers estan d’acord amb la limitació d’horaris del West End, però demanen un pla integral i ajudes per recuperar la zona.

Asseguren que són els primers que han apostat pel canvi. En els darrers anys han invertit 150 milions en reconversió dels seus establiments, 40 d’ells l’any passat. Aquest hivern també es renovaran una quinzena d’hotels.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Cati. 25/11/2018

    Clar que es pot camviar aquet model de destrucció per un model familiar i diversificat, que siga respetuòs amb s’ilka i es illencs.
    Hi ha que agafar ejemples que ja tenim a s’illa…mirau Santa Eulari !!!!, mirau Sant Jusn…i Santa Lletrudis, que trabaia tot s’any, i sempre fins dalt de clientela de fora i de dins s’illa. Bon menjar, bons montaditos, bon beura, molt amables i camares que mínimament sapiguen parlar amb castellà…que ve mitja Inglaterra a fer feina aqui, per culpa de s’anglés !!! Cuan anam a Inglaterra mus atenen amb sa seua llengu…mirem mes per naltrus, i s’illa turnará a ser rica amb tots es sentits com abans de que es desmadras tot…que sa borratxera que hi ha ara a Sant Antoni , mus a tirat fora fins i tot a nes eivissencs!!!! Mols d’anims, i a remar tots cape sa mateixa banda!!!!! I fasqueu mes cas a sa gent de aqui, que es que venen de fora a explutar i marxar.

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Segons ABRE han tancat definitivament entre un 20 i un 30% dels restaurants a Eivissa

L'Associació assegura s'ha treballat de mitjana la meitat que la temporada de 2019

Una temporada turística més llarga que mai a La Marina

Un de cada dos comerciants abaixarà la persiana després del pont de Tots Sants

Finalitza el Servei de Socorrisme a Santa Eulària des Riu

Acabava el dia 15 d'octubre, però s'ha prorrogat fins avui, després que el sector hoteler anunciés un repunt de reserves...

Unides Podem: “Eivissa està destrossada per la manca d’habitatge”

Podem afirma que mobilitzar pisos buits i topar-ne el preu és l'única solució a l'especulació