X

Els hotelers de Sant Antoni demanen la reconversió dels negocis del West End

El degà de la Facultat de Turisme de la Universitat Ramon Llull assegura que el canvi de model és possible

23/11/2018

Els hotelers de Sant Antoni demanen la reconversió dels negocis del West End

L’associació d’hotelers de Sant Antoni està d’acord amb la limitació d’horaris del West End, però reclama, a la vegada, que ajudin els empresaris d’aquesta zona a reconvertir els seus negocis. L’Ajuntament assegura que la majoria dels establiments volen canviar de model.

Un col·loqui sobre la transformació del model turístic de Sant Antoni celebrat aquest dijous ha constatat que molts dels empresaris i ciutadans volen canviar de model. Un canvi que, segons els experts, és possible, perquè ja s’ha començat a fer a altres destinacions catalanes com Calella i Salou. El turisme, diuen, ha de ser sostenible i no pot ofegar la cultura local.

L’Ajuntament de Sant Antoni reconeix que la situació ara és dolenta. Una de les decisions més controvertides que ja han pres ha estat la restricció d’horaris al West End, que ha provocat les queixes dels empresaris de la zona

Els hotelers estan d’acord amb la limitació d’horaris del West End, però demanen un pla integral i ajudes per recuperar la zona.

Asseguren que són els primers que han apostat pel canvi. En els darrers anys han invertit 150 milions en reconversió dels seus establiments, 40 d’ells l’any passat. Aquest hivern també es renovaran una quinzena d’hotels.

23/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris