eivissa

Els hotelers de Sant Antoni demanen la reconversió dels negocis del West End

El degà de la Facultat de Turisme de la Universitat Ramon Llull assegura que el canvi de model és possible

Els+hotelers+de+Sant+Antoni+demanen+la+reconversi%C3%B3+dels+negocis+del+West+End

L’associació d’hotelers de Sant Antoni està d’acord amb la limitació d’horaris del West End, però reclama, a la vegada, que ajudin els empresaris d’aquesta zona a reconvertir els seus negocis. L’Ajuntament assegura que la majoria dels establiments volen canviar de model.

Un col·loqui sobre la transformació del model turístic de Sant Antoni celebrat aquest dijous ha constatat que molts dels empresaris i ciutadans volen canviar de model. Un canvi que, segons els experts, és possible, perquè ja s’ha començat a fer a altres destinacions catalanes com Calella i Salou. El turisme, diuen, ha de ser sostenible i no pot ofegar la cultura local.

L’Ajuntament de Sant Antoni reconeix que la situació ara és dolenta. Una de les decisions més controvertides que ja han pres ha estat la restricció d’horaris al West End, que ha provocat les queixes dels empresaris de la zona

Els hotelers estan d’acord amb la limitació d’horaris del West End, però demanen un pla integral i ajudes per recuperar la zona.

Asseguren que són els primers que han apostat pel canvi. En els darrers anys han invertit 150 milions en reconversió dels seus establiments, 40 d’ells l’any passat. Aquest hivern també es renovaran una quinzena d’hotels.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Cati. 25/11/2018

    Clar que es pot camviar aquet model de destrucció per un model familiar i diversificat, que siga respetuòs amb s’ilka i es illencs.
    Hi ha que agafar ejemples que ja tenim a s’illa…mirau Santa Eulari !!!!, mirau Sant Jusn…i Santa Lletrudis, que trabaia tot s’any, i sempre fins dalt de clientela de fora i de dins s’illa. Bon menjar, bons montaditos, bon beura, molt amables i camares que mínimament sapiguen parlar amb castellà…que ve mitja Inglaterra a fer feina aqui, per culpa de s’anglés !!! Cuan anam a Inglaterra mus atenen amb sa seua llengu…mirem mes per naltrus, i s’illa turnará a ser rica amb tots es sentits com abans de que es desmadras tot…que sa borratxera que hi ha ara a Sant Antoni , mus a tirat fora fins i tot a nes eivissencs!!!! Mols d’anims, i a remar tots cape sa mateixa banda!!!!! I fasqueu mes cas a sa gent de aqui, que es que venen de fora a explutar i marxar.

Cercador |


més contingut relacionat

Salut revisarà la mesura que obliga al tancament de les esglésies de Santa Creu i el Rosari

La Diòcesi pitiüsa considera la mesura injusta i un atemptat contra els drets dels fidels.

La Policia de Vila aixeca 81 actes per incompliment de les restriccions

No usar la mascareta i fumar al carrer son les prohibicions més desobeïdes

El Consell eivissenc destina 400.000 euros a recuperar les torres declarades BIC

En total, se'n beneficiaran 8 torres de defensa ubicades a Sant Josep, Sant Antoni, Santa Eulària i Sant Joan

Darrer balanç del coronavirus a Balears: 140 casos nous, sis morts i 165 persones curades

La xifra de casos acumulats a l'arxipèlag des de l'inici de la pandèmia ascendeix a 13.095, mentre que són 292...