eivissa

Els hotelers d’Eivissa consideren que l’ús obligatori de la mascareta “no és un plat de bon gust” per als turistes

El gerent de la patronal de la Federació, Manuel Sendino, ha afirmat que les mesures sanitàries "han d'acceptar-se", si bé ha afegit que l'ús obligatori de la mascareta a partir del dilluns a Balears "no ajuda a la percepció d'un lloc segur, ni a les vendes"

EFE/ Cati Cladera


La Federació Hotelera d’Eivissa i Formentera ha admès aquest divendres que l’ús obligatori de la mascareta “no és un plat de bon gust” per als turistes, i ha afegit que el Govern ha pres aquesta mesura “conscient de tots els perjudicis que causa, perquè els causa”.

El gerent de la patronal de la Federació, Manuel Sendino, ha afirmat que les mesures sanitàries “han d’acceptar-se”, si bé ha afegit que l’ús obligatori de la mascareta a partir del dilluns a Balears “no ajuda a la percepció d’un lloc segur, ni a les vendes”.

D’altra banda, ha explicat que “val més perdre unes vendes que perdre-les totes”, en l’hipotètic cas que creixessin els contagis. “En la mesura que eviti la proliferació de brots i ens puguem veure en un nou confinament parcial o total, ha d’acceptar-se i complir-se la norma”, ha afegit el gerent.

Amb relació a l’inici de la temporada, Sendino ha reconegut que continua havent-hi “molta incertesa, ja que els canvis són continus”. En qualsevol cas, ha incidit en què les Pitiüses són “destins atractius per al turisme internacional i la gent vol continuar venint, encara que enguany no està fàcil”.

Sobre l’elevat cost dels bitllets d’avió per a viatjar a les Illes, el gerent ha confiat que els preus s’aniran “normalitzant”.


Arriba un vol pilot amb turistes anglesos per comprovar si Eivissa és una destinació segura

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell d’Eivissa aprova l’adjudicació de les obres de l’alberg provisional de baixa exigència de sa Joveria

Serà una construcció modular que podrà acollir 56 persones distribuïdes en 7 habitacions

La Marina centralitza la poca festa nocturna d’aquest estiu a Eivissa

Sense les grans discoteques obertes, el West End i Platja d'en Bossa pateixen més les conseqüències de la caiguda turística

15.000 proves PCR a les Pitiüses des de l’inici de la pandèmia

Des d'aquest dilluns Can Misses realitza de forma autònoma les proves PCR i ja no cal que les enviï a Son Espases