X

Els hotelers preveuen una bona temporada 2020 tot i la fallida de Thomas Cook

Els agents de viatges de Gran Bretanya asseguren que les Balears seran la destinació més popular entre els britànics la pròxima temporada

05/11/2019

Els hotelers preveuen una bona temporada 2020 tot i la fallida de Thomas Cook

L’associació d’agències de viatges britàniques preveu una bona temporada a les Illes malgrat que l’impacte de Thomas Cook i el Brexit, només serà un problema, diuen, si fos la causa d’una nova devaluació de la lliura.

Iberostar registra un augment de fins al 5% en les reserves avançades cap a les Balears, coincidint amb la pròxima obertura de dos hotels la temporada que ve a les Illes. La cadena mallorquina dona per superada la crisi de Thomas Cook i no preveu abaixar preus.

La caiguda del turoperador ha generat beneficis per a companyies com Hotelbeds. Ara per ara, la comercialitzadora de llits d’hotel ja ha notat un augment de més d’un 10% de vendes al mercat britànic per a la temporada 2020 a les illes.

La federació hotelera també es mostra optimista amb el turisme britànic. Creuen que tornarà a respondre a la pròxima temporada, però temen pel mercat alemany. Al sector turístic de les illes, continua, a més, la preocupació per la competència de destinacions com Turquia i Egipte.

05/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris