X

Els hotels d’Es Canar, una de les zones més turístiques de Santa Eulària, continuen tancats

La Federació Hotelera preveu que menys del 50 per cent dels hotels de Santa Eulària obriran aquesta temporada

28/06/2020

Els hotels d’Es Canar, una de les zones més turístiques de Santa Eulària, continuen tancats

Una setmana després de l’obertura de fronteres amb els països de la Unió Europea, de la zona Schengen i del Regne Unit, les Pitiüses encara no estan rebent gaire turistes estrangers i la incidència del pla pilot ha estat pràcticament inexistent.

A Es Canar, una de les zones més turístiques de Santa Eulària, encara no hi ha hotels oberts. De fet, són molt pocs els hotels que romanen oberts al municipi, és el cas de l’aparthotel Duquesa Playa, que té obert durant tot l’any. Segons les previsions de la Federació Hotelera, menys del 50 per cent dels hotels de Santa Eulària obriran les seves portes aquesta temporada i en qualsevol cas, els primers que comencin a obrir no ho faran abans de la segona setmana del juliol.

Els hotelers tenen molts dubtes sobre com anirà la temporada, ja que els mesos forts són maig, juny i setembre i dos dels tres mesos ja estan perduts. D’altra banda, s’han mostrat preocupats perquè s’ha produït una davallada de les reserves a turoperadors de cara al juliol i l’agost. Els empresaris ara estan pendents que TUI comenci a dur turistes britànics a Eivissa a partir de l’11 de juliol.

28/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT