X

Els hotels pont a les Pitiüses es troben al 40% de la seva ocupació

Dos terços dels allotjats són turistes i la resta residents

05/08/2021

Els hotels pont a les Pitiüses es troben al 40%25 de la seva ocupació

Eivissa compta a dia d’avui amb 194 places hoteleres per aïllar casos positius lleus i contactes estrets.

La Noria, a Platja d’en Bossa suma ja dos estius funcionant com a hotel pont a Eivissa. L’ocupació de les seves 84 places a mitjan juliol fregava ja el 90 per cent, així que el Govern va decidir posar en marxa un segon hotel pont, l’Azuline Rosamar, de 110 habitacions, a Cala de Bou. Ara mateix la seva ocupació és del 33 per cent i a l’Hotel la Noria ha baixat fins al 52 per cent: dos terços dels allotjats són turistes i la resta, residents.

A l’hotel pont de Formentera, l’hostal El Pi 2 a Migjorn, també ha millorat la situació: de tenir una ocupació del 73 per cent el passat 20 de juliol, avui ja està en el 31 per cent.

Una circumstància diferent es viu a l’Hospital Can Misses: amb 82 ingressats a planta i 9 a l’UCI per Covid, des d’ahir el centre ha suspès les visites a pacients hospitalitzats excepte en els casos de persones dependents o menors. Els pacients generals tampoc podran anar acompanyats ni es permetrà l’entrada d’ONGs, o voluntaris. D’altra banda, s’han suspès les operacions ambulatòries no urgents. I Ca na Majora ja es troba operativa amb una desena de pacients.

05/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris