societat

Els hotels pont acullen 84 persones en aïllament per COVID-19

El 32,5% de la població balear ja ha rebut les dues dosis de la vacuna anticovid


La franja d’entre 16 i 29 anys és la que encara no ha començat a vacunar-se i és la que està experimentant més contagis. Tot i això l’estabilització de la incidència acumulada a 14 dies a les Illes Balears és una evidència des de fa setmanes. Tenim 42 casos per 100.000 habitants. Actualment hi ha a les Illes 19 persones ingressades a planta per COVID-19 i 9 a les Unitats de cures Intensives dels hospitals de Balears.

Salut ha habilitat un hotel pont a cada una de les illes. actualment hi ha 84 persones en aïllament en aquests hotels: 12 a Eivissa, 5 a Formentera, 9 a Menorca i 58 a Mallorca. en aquests hotels hi fan la quarantena  els contactes estrets o els familiars de persones positives.

El doctor Javier Arranz ha explicat que la variant Alfa podria estar experimentant un retrocés davant la variant Delta. Tot i això, des de Salut recorden que la vacunació amb la pauta completa és la millor eina per lluitar contra qualsevol variant. Les dues dosis de la vacuna evita el 90% de les hospitalitzacions i evita també la malaltia. A les Illes Balears hi ha actualment el 52% de la població diana amb un dosi i el 32’5% de la població que ha completat la pauta.

De l’anunciada retirada de la màscara a partir del dissabte, el doctor Arranz ha senyalat que Balears viu un bon moment per afrontar aquesta mesura però ha recordat que encara haurem de dur, tot i que sigui a la butxaca, la màscara una estona més.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Conflicte entre els taxis i altres vehicles a l’aeroport de Son Sant Joan

Dissabte durant uns 20 minuts hi va haver una aturada en la recollida de passatgers

Formentera, plena de turistes

Les previsions per al mes d'agost també són positives

9 nedadors fan la volta a Cabrera per aconseguir fons per a la reserva marina

Durant 7 hores han recorregut els 22 quilòmetres del litoral

Palma acull la darrera semifinal d’street dance

Els millors ballarins lluiten per aconseguir una plaça a la Final Nacional que es disputarà a València el 7 d'agost