SOCIETAT

Els infants de Ciutadella aprenen valors mediambientals a través del surf

Menorca és un dels indrets on es du a terme aquest projecte de conscienciació pel que hi han passat 250 alumnes d'escola i a on es realitzen diferents activitats


El surf ha arribat als més petits de Menorca a través de l’activitat “Aprende a través del surfing”, un projecte per conscienciar-los de la importància de cuidar el mar i el medi ambient. A través de jocs per fomentar la companyonia, xerrades per conèixer millor el mar, exercicis de respiració, recollida de microplàstics o el mateix surf; se cerca ensenyar la filosofia del surfista, dintre i fora de l’aigua.

Aquest projecte de la Federació Espanyola de Surfing i Surf and Clean es du a terme a diferents indrets de Galícia, Andalusia, Astúries, Balears i Múrcia. A Menorca hi han passat 250 alumnes de la zona de Ciutadella. Es tracta de la segona edició que es pot realitzar, perquè per la situació de la pandèmia es va haver de paralitzar.

En aquesta ocasió, ha tocat el torn als alumnes de 4tC de primària del col·legi Margalida Florit de Ciutadella.
A causa del mal temps i de les onades, el que havia de ser una activitat de ‘paddle surf’ s’ha convertit en una gran aventura de surf en què no han faltat riures i caigudes.

Una activitat i unes ensenyances que segur que aquests petits recordaran i que els acosten més a entendre i respectar el mar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |