societat

Els infants esperen amb il·lusió l’arribada dels Reis

Què han demanat els nins a les seves cartes?


Tant si han de veure els Reis des del balcó de casa, com per la televisió, tots els infants esperen regals avui vespre. Ja fa temps que varen escriure la seva carta als tres Reis d’Orient i compten les hores per començar a obrir paquets.

Nit de màgia i il·lusió per excel·lència. Tot i les limitacions de la pandèmia, els Reis han rebut les mateixes cartes que els altres anys. Alguns nins han escrit una llarga llista a ses majestats… i d’altres més moderats, es conformen amb una jugueta.

Les peticions són les clàssiques de sempre… enguany no n’hi ha cap que destaqui damunt les altres. Això sí, es nota que passam més temps a casa en família, perquè s’han venut més jocs de taula que mai. I si han de decantar-se per un dels reis, Baltasar guanya per majoria. Ah! I absolutament tots els nins asseguren que enguany han fet molta bonda i cap d’ells espera gens de carbó.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alumnes de grau en línia d’Educació Social de la UIB denuncien que han de fer els exàmens de manera presencial

Demanen fer-lo de manera virtual com es fa amb altres estudis per evitar contagis de Covid-19

El Govern decreta el tancament perimetral d’Eivissa

Fins al 30 de gener només es podrà entrar i sortir de l'illa per una causa justificada que s'haurà d'acreditar amb la documentació pertinent.

Hortense entra amb força a les Balears i deixa centenars d’incidents a Palma, Petra i Manacor

Una dona de 49 anys, ferida greu per la caiguda de la coberta d'un establiment d'autorentat a Palma