X

Els infermers d’Urgències denuncien la saturació del servei a Can Misses

La gerència del centre afirma que s'han posat reforços suficients per cobrir aquesta demanda que, segons diuen, és puntual

10/08/2018

Els infermers d’Urgències denuncien la saturació del servei a Can Misses

El sindicat d’auxiliars d’infermeria assegura que els darrers dies estan arribant el doble de pacients que un dia normal al servei d’urgències. Diuen que en un torn de matí pot haver-hi fins a 100 persones.

La gerència posa un reforç estival de tres auxiliars des de maig fins a mitjans d’octubre, però el sindicat creu que s’hauria d’ampliar a tot l’any. També s’ha posat un reforç puntual aquests dies; són treballadors d’altres unitats que es traslladen a urgències en determinades hores. La direcció del centre assegura que aquests reforços no afecten altres unitats.

Segons el sindicat, els pacients estan esperant entre cinc i sis hores a urgències, quan normalment no passen de tres. A banda de l’espera, els usuaris tenen altres queixes d’aquest hospital.

La gerència del centre afirma que la pressió a urgències ha pujat perquè actualment estan operatius tots els quiròfans, per reduir la llista d’espera. També han augmentat el nombre de llits per pal·liar aquesta situació.

10/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT