societat

Els informadors ambientals de Montuïri expliquen, porta a porta, com s’ha de reciclar

Montuïri rebrà nou mil euros d'ajudes del Govern Balear

Els+informadors+ambientals+de+Montu%C3%AFri+expliquen%2C+porta+a+porta%2C+com+s%27ha+de+reciclar

L’ajuntament de Montuïri està a punt de complir amb la normativa europea de recollida de residus. Arriba quasi al 50%…  Aquesta és una de les raons per les quals avui s’ha presentat una campanya per conscienciar i recordar als ciutadans com han de reciclar.

Ho fan amb l’ajuda de dos informadors ambientals, en Toni i na Rosa, que durant les durant les pròximes setmanes recorreran els carrers de Montuïri per informar sobre el procés de recollida selectiva de residus del poble. Un procés que es fa porta a porta i del qual, de vegades, és difícil recordar-se’n. El batle de Montuïri, Joan Verger, assegura que és molt important concienciar als ciutadans per poder seguir reciclant.

La gent del poble, però, té interioritzat el reciclatge. I és que la Mancomunitat del Pla de Mallorca, a la qual pertany Montuïri, té pràcticament un 55% de recollida selectiva. Fa 10 anys que el poble efectua la recollida porta a porta i per al Govern, és un dels exemples de bones pràctiques. És a més un dels municipis que s’han adherit a la campanya d’educació ambiental del Govern i rebrà 9 mil euros d’ajudes. La idea final de l’Ajuntament és que qui recicli més, haurà de pagar menys al rebut de fems.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Exhaurida tota la mel de Menorca

La manca de productors professionals i la poca pluja d'enguany fan que la producció sigui molt reduïda

El Govern multa amb 444.000 euros tres camps de golf de Mallorca per ús il·legal d’aigua

L'empresa Golf Son Gual SL s'emporta la sanció més greu: haurà de pagar 415.800 euros

Un avis sobre uns joves armats causa l’alarma a la processó de Dijous Sant a Sineu

Les autoritats no descarten que es tractés d'una "bretolada" per part de joves amb armes falses

Processó de Jesús del Natzaret a Formentera

La imatge va sortir des de l'església i va recórrer els carrers de Sant Ferran acompanyada de la banda de música i de desenes de persones