X

Els inquers celebren com poden el ‘Dimecres Bo’, amb totes les activitats suspeses per la pandèmia

Hi hagut gent als bars i també un bon volum de reserves als restaurants, però comercialment, les botigues d'Inca no han venut gens

18/11/2020

Els inquers celebren com poden el ‘Dimecres Bo’, amb totes les activitats suspeses per la pandèmia

Ha estat un Dimecres Bo gens bo, molt fluix i sobre  tot inèdit. Ningú dels que avui es passejaven per Inca havien viscut una fira sense paradetes, sense atraccions i sens riuades de gent de fora poble caminat pels carrers de la ciutat. L’estampa ha estat la d’un dia festós amb les terrasses animades, però poca cosa més. S’ha venut el mateix que un dia normal, han dit els comerciats. En canvi, als restauradors sí que els ha anat millor i han tengut reserves tant per dinar com per sopar, sempre tenint en compte que els aforaments són limitats.

Pel que fa a la seguretat, l’Ajuntament d’Inca no ha reportat cap incidència i s’ha fet feina amb un dispositiu coordinat entre la Policia Local i la Guàrdia Civil, que han fet controls aleatoris per garantir el compliment de les mesures sanitàries. També ha estat un dia tranquil per als periodistes, que aquest dia fan feina a escarada relatant el minut a minut de la fira de les fires. Igualment diferent ha estat la jornada per a Virgili0 Moreno, el batle d’Inca qui ha dit que ha estat un Dimecres Bo “nostàlgic”. 

18/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris