Els internacionals del Mallorca tanquen els compromisos amb les seves seleccions

Muriqi aterra després de marcar dos gols ahir per certificar la golejada de Kosovo davant Xipre

28/09/2022

12

Leo Román i Martin Valjent ja s’han entrenat avui amb el grup. Valjent, que tenia permís del club, va arribar ahir a l’illa. El porter eivissenc Leo Román va viure ahir un dia màgic. Va debutar com a internacional en un amistós contra Noruega. Leo va deixar la porteria a zero i el combinat espanyol sub-21 s’imposà a Noruega per 3-0.

Victòria també de la selecció ghanesa d’Idrissu Baba a l’amistós contra Nicaragua disputat a Lorca. El jugador del Mallorca va ser titular i va jugar 82 minuts. Issahaku va marcar l’únic gol del partit amb minut 35.

Kang In Lee, per part seva, no ha jugat cap minut amb Corea del Sud i avui aterrarà a l’illa.

El gran moment de Muriqi

Però, sens dubte, l’estrella, el gran destacat ha estat Vedat Muriqi. Kosovo es va imposar ahir a Xipre per 5 gols a 1 amb 2 gols i una assistència del jugador del Mallorca. Dissabte Muriqi ja va marcar contra Irlanda del Nord. L’estat de forma del pirata és inqüestionable. El davanter mallorquinista ha marcat 5 gols en aquesta edició de la Nations League. Només el noruec Halland i el serbi Mitrovic en registren més que ell. A Son Moix esperen que continuï la festa dissabte contra el FC Barcelona.