economia

Els joves aposten per l’emprenedoria com a alternativa per entrar dins el mercat laboral

En els darrers tres anys més de 1.600 joves menors de 35 anys ha passat per un dels programes de l'ONG 'Acción Contra el Hambre"

Els+joves+aposten+per+l%27emprenedoria+com+a+alternativa+per+entrar+dins+el+mercat+laboral

L’ONG ‘Acción contra el Hambre’ ha explicat avui, Dia de la Joventut, que molts joves aposten per l’emprenedoria com a alternativa a la seva inserció en el mercat laboral i per fugir de la precarietat laboral i la manca d’oportunitats de desenvolupament professional.

Segons els responsables de l’entitat, en els darrers 3 anys més de 1.600 joves menors de 35 anys han passat pels seus programes d’emprenedoria. Aquests programes volen ajudar-los a posar en marxa plans de negoci i adquirir competències, a més de donar-los suport econòmic gràcies al micro-finançament.

La població jove s’enfronta a mercat laboral que no s’ajusta ni a les seves expectatives ni necessitats i per aquest motiu aposten per l’emprenedoria.

L’ecologisme, la igualtat de gènere, el bon tracte a animals o la lluita contra la violència de gènere impregnen molts dels negocis creats pels joves assessorats per l’ONG.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Es poden presentar sol·licituds per recollir ametlla i garroves

El termini acaba el 30 d'agost a les 2 del migdia

El sifó torna a les barres dels bars

De 50 establiments en queden dos i un, aquest estiu, ha acabat existències

Alguns accionistes del tren de Sóller no vendran a cap preu

El 66% d'accions les aglutinen dotze empresaris però no tots estan disposats a fer el traspàs

Menorca presenta onze projectes per ser finançats amb l’Impost de Turisme Sostenible

Se sol·liciten més de 15 milions per millorar urbanitzacions, la compra i rehabilitació de les antigues instal·lacions militars de Favàritx...