X

Els llibres i les roses tornen a omplir el centre de Ciutadella

Els llibreters han estat tot el matí pendents del cel, però el vent, el fred, i la pluja no han frenat aquest dia tan especial per als lectors i amants de les lletres

23/04/2024

Els llibres i les roses tornen a omplir el centre de Ciutadella

Els llibres i les roses han tornat a omplir el centre de Ciutadella. La fira, que va obrir el passat dissabte, estarà oberta fins avui capvespre. Els llibreters han estat tot el matí pendents del cel, però el vent, el fred, i la pluja no han frenat aquest dia tan especial per als lectors i amants de les lletres.

Un Sant Jordi que ha quedat més deslluït a Maó. La pluja no ha permès posar les parades al carrer, però qui ha volgut mantenir la tradició de regalar una rosa, ha pogut fer-ho al mercat del claustre del Carme.

També s’han celebrat altres actes a l’interior com la lectura d’Albert Camus a l’Ajuntament, però la resta d’activitats i la fira de llibres i roses s’ajorna per a aquest cap de setmana. Aquest dissabte, de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, el centre es tornarà a omplir de vida amb paradetes de llibres, per a tots els gustos, i roses, de tot color.

23/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris