X

Els llibres tornen a sortir als carrers

Els llibreters esperen recuperar les pèrdues, ja que per mor del confinament no es va poder celebrar el Sant Jordi

23/07/2020

Els llibres tornen a sortir als carrers

Just tres mesos després d’un Sant Jordi confinat, els llibres han pogut omplir els carrers de la ciutat. A cinc punts diferents de Palma, com a la plaça Santa Pagesa, s’han muntat les ‘llibreries a la fresca’, amb un màxim de quatre paradetes per evitar aglomeracions. No hi ha faltat la música, ni tampoc les signatures per part dels autors.

Els llibreters han oferit descomptes d’un 10% per animar les vendes, però no creuen que es pugui recuperar l’any. Tot i això, són molts els que han firat algun llibre. Els més venuts enguany: els infantils, en català o sobre l’empoderament de les dones.

La presidenta del Gremi de Llibreters de Mallorca, Maria Barceló, ha assegurat que “el fet d’estar distribuïts en diferents places fa que la gent estigui més dispersa”, la qual cosa “és molt millor per totes les mesures de seguretat que hem de prendre”.

Per part seva, Laura Collado, de la llibreria Espai Caramulls de Palma, ha afirmat que no esperen recuperar les pèrdues que van tenir perquè no va celebrar-se Sant Jordi per mor del confinament, però ha explicat que “sí que tenim la mateixa il·lusió i moltes ganes de fer”. Ha afegit que “només de sortir un poquet aquí ja va bé”, ha conclòs.

23/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT