societat

Els majors de 70 anys han gaudit de la primera sortida de la desescalada

A la Part Forana molta gent gran ha sortit a caminar aprofitant el bon temps

Els+majors+de+70+anys+han+gaudit+de+la+primera+sortida+de+la+desescalada

A Manacor a les 7 en punt de l’horabaixa ja ha sortit molta gent gran a fer una volta. Durant l’hora que han tingut han aprofitat per conversar amb amistats respectant les distàncies de seguretat i hem viscut retrobaments entranyables.

Així estava Inca entre les 10 i les 12 del migdia. La gent gran i les persones dependents han pogut sortir a passejar acompanyades amb els qui conviuen o els cuiden, ja que en alguns casos, tenen la mobilitat reduïda. A Santa Maria del Camí també hi ha regnat la tranquil·litat. Als afores del poble, molts han sortit a caminar i n’hi ha que s’han atrevit a anar amb bicicleta.

Els majors de 70 anys són el col·lectiu més vulnerable i tenen franges horàries específiques per no coincidir amb els infants ni amb la resta de població i així minimitzar el risc de contagis. Amb tot, alguns es queixen que passaran calor.

A Binissalem tampoc no han deixat passar l’oportunitat d’estirar les cames. Alguns no sortien de casa seva des de fa 50 dies. El bon temps ha acompanyat en una jornada en què s’han retrobat amb paisatges enyorats. Dues hores de llibertat que els han carregat d’energia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La llista definitiva de la borsa única d’infermeria: 6.559 candidatures admeses

Amb aquest personal es cobriran necessitats contractuals: ja sigui per cobrir les vacances de la plantilla o per reforçar -la...

El sindicat CSIF denuncia que no hi ha mascaretes per a tots els funcionaris de justícia

"Ni teletreball ni mesures de seguretat, les instal·lacions dels jutjats de les Illes han quedat obsoletes per poder complir la...

Diari de l’estat d’alarma. Jornada 72: Mallorca, Menorca i Eivissa estrenen la Fase 2

Ja es permet el bany a la platja i es reobren els centres comercials

Sanitat rebaixa en 1.900 la xifra de morts per Covid-19 i la situa en 26.834 defuncions

Simón diu que una de les raons del ball de xifres és que les comunitats havien notificat com a confirmats...