societat

Els menorquins paguen més que un no resident en determinades freqüències Menorca-Barcelona

La gran demanda per tornar a l'illa els diumenges al capvespre fa que els preus es disparin, tot i tenir el 75% de descompte

Els+menorquins+paguen+m%C3%A9s+que+un+no+resident+en+determinades+freq%C3%BC%C3%A8ncies+Menorca-Barcelona

No és la primera vegada que ocorre: tornar de Barcelona a Menorca un diumenge capvespre pot rascar la cartera dels menorquins. En el Pont del Dia de les Illes Balears, la tornada, només la tornada, diumenge costa 116 euros amb el descompte de resident. En total 160 euros: més del que pagaria un no resident per volar les mateixes dates i en el mateix horari, però en el trajecte invers.

Vueling atribueix la pujada a un increment de la demanda en els vols de diumenge capvespre. Per la seva banda, Més per Menorca, es va reunir amb el subdirector de Transport Aeri per sol·licitar la declaració d’aquesta ruta d’Obligació de Servei Públic.

El Govern va demanar el mes passat establir un límit de preus a tots els vols amb la Península a través, també, de la fórmula de l’OSP. En els propers dies rebrà els resultats d’un estudi de l’evolució dels preus, realitzat per la Direcció General d’Aviació Civil, que ha analitzat el cost de 800.000 bitllets emesos a les Balears en els darrers mesos i que constatarà si, realment, les aerolínies han apujat els preus després de l’entrada en vigor del descompte de resident.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

darrers sumaris

-->

més contingut relacionat

Transavia avançarà els vols entre Menorca i Berlín al dia 2 d’abril

La mateixa companyia volarà entre l'illa i Àmsterdam a partir del 20 d'abril, i s'unirà a Vueling amb els vols...

Aquest dimecres comencen a desmuntar el pont militar provisional d’Artà

Efectius desplaçats des de Saragossa acompanyaran els enginyers de la Comandància General de Balears en el desmuntatge de la infraestructura

La manca d’espai i l’acumulació de treball s’agreuja per als funcionaris de jutjats

Asseguren que encara no tenen noticies de quan tindran més espai al Cetis i que la situació anirà a pitjor

La Policia Nacional augmentarà la seva plantilla amb 15 agents

És la principal conclusió de la reunió de la Junta Local de Seguretat d'Eivissa