societat

Els menorquins paguen més que un no resident en determinades freqüències Menorca-Barcelona

La gran demanda per tornar a l'illa els diumenges al capvespre fa que els preus es disparin, tot i tenir el 75% de descompte

Els+menorquins+paguen+m%C3%A9s+que+un+no+resident+en+determinades+freq%C3%BC%C3%A8ncies+Menorca-Barcelona

No és la primera vegada que ocorre: tornar de Barcelona a Menorca un diumenge capvespre pot rascar la cartera dels menorquins. En el Pont del Dia de les Illes Balears, la tornada, només la tornada, diumenge costa 116 euros amb el descompte de resident. En total 160 euros: més del que pagaria un no resident per volar les mateixes dates i en el mateix horari, però en el trajecte invers.

Vueling atribueix la pujada a un increment de la demanda en els vols de diumenge capvespre. Per la seva banda, Més per Menorca, es va reunir amb el subdirector de Transport Aeri per sol·licitar la declaració d’aquesta ruta d’Obligació de Servei Públic.

El Govern va demanar el mes passat establir un límit de preus a tots els vols amb la Península a través, també, de la fórmula de l’OSP. En els propers dies rebrà els resultats d’un estudi de l’evolució dels preus, realitzat per la Direcció General d’Aviació Civil, que ha analitzat el cost de 800.000 bitllets emesos a les Balears en els darrers mesos i que constatarà si, realment, les aerolínies han apujat els preus després de l’entrada en vigor del descompte de resident.

Disculpau, els comentaris es troben tancats


més contingut relacionat

L’AEMET activa l’avís taronja de rissagues a Ciutadella a les portes de Sant Joan

Avisen sobre la possibilitat d'una escalada tèrmica important a les Illes cap a Sant Joan

El consolat britànic a les Balears llança una campanya per evitar el balcòning

No deixar que un amic torni al seu hotel sol i no proporcionar més alcohol a una persona que ja...

Els policies nacionals d’Eivissa reclamen cobrar el plus pel problema de l’habitatge

Asseguren que els preus donen lloc a la fugida de policies veterans i amb experiència