X

Els menorquins que vulguin viatjar a la Península per Nadal pagaran un 25% més de l’habitual

Un problema que, segons la plataforma "El Transport Aeri Ofega Menorca", només es pot solucionar si les principals connexions amb la Península -com Barcelona o València- es declaren d'Obligació de Servei Públic

11/12/2022

Els menorquins que vulguin viatjar a la Península per Nadal pagaran un 25%25 més de l’habitual

Els menorquins que vulguin viatjar a la Península per Nadal, pagaran un 25% més de l’habitual. Un problema que, segons la plataforma “El Transport Aeri Ofega Menorca”, només es pot solucionar si les principals connexions amb la Península -com Barcelona o València- es declaren d’Obligació de Servei Públic. Reclamen un transport fiable, regular i assequible.

Pels menorquins -tot i el 75% de descompte-, comprar un bitllet d’avió a bon preu per Nadal és una missió gairebé impossible. Un tàndem, que lluny de rompre’s, es repeteix cada any.

De fet, sortir de les Illes o venir en avió durant aquestes dates pot ser fins a un 25% més car. Fins i tot, en connexions amb Mallorca o Madrid, que tenen obligació de servei públic. Un problema que s’afegeix a la manca de freqüències. A hores d’ara, ja és pràcticament impossible agafar un vol directe a Madrid, sense haver de fer escala.

Recorden que els vols amb Barcelona representen el 55% de les connexions que es fan amb l’illa. La solució, per a la Plataforma “El Transport Aeri Ofega Menorca” és clara.

11/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris