Els menors de 14 anys podran sortir una hora al dia en un radi d’un quilòmetre entre les 9 del matí i les 9 del vespre

Podran portar patinets i pilota, però els parcs infantils continuen clausurats

Els+menors+de+14+anys+podran+sortir+una+hora+al+dia+en+un+radi+d%27un+quil%C3%B2metre+entre+les+9+del+mat%C3%AD+i+les+9+del+vespre

El Govern preveu que els infants de fins a 14 anys puguin sortir de casa acompanyats d’un adult que convisqui amb ells. Podran sortir junts fins a 3 germans, en un radi d’un quilòmetre dels seus domicilis, una vegada al dia. L’horari en que podran sortir serà entre les 9 del matí i les 9 de la nit, tot i que el Govern racomana evitar hores punta.
A més de caminar, podran fer altres activitats com córrer, botar o fer exercici. També podran portar juguerois com la pilota o el patinet, sempre supervisats per l’adult que els acompanyi. Però en cap cas podran anar als parcs infantils, que continuaran clausurats.
En les comunitats de vesins, seran els mateixos residents els qui establiran les seves pròpies normes, sempre que els infants, ha dit Iglesias, no comparteixen jugarois ni juguin a instal·lacions que puguin utilitzar altres menors.
El Govern central insisteix que es respecti la distància de seguretat, la rentada de mans i una higiene estricta dels llocs comuns. I recomana, també, l’ús de mascaretes.
La mesura entra en vigor aquest diumenge. Pablo Iglesias s’ha referit també a la rectificació que va fer el Govern sobre la proposta inicial de les sortides dels menors, en què s’especificava que els petits acompanyarien els pares a comprar o al banc. Iglesias ha reconegut que s’han comès errors de comunicació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Maira Westergaard seguirà a l’Avarca de Menorca una temporada més

Serà la quarta campanya consecutiva que Maira jugarà a les ordres de Bep Llorens

L’Atlètic Balears s’ha fet el segon test per detectar possibles casos de coronavirus

Falten els germans Shashoua que han de passar 14 dies de quarentena. Manix Mandiola espera que arribin al play-off

El Mallorca tornarà el 25% del preu del carnet als socis que ho desitgin

Aquest 25% correspon als 5 partits que els seguidors mallorquinistes es perdran