societat

Els menors de fins a 16 anys ja tenen ‘barra lliure’ per viatjar amb el bus interurbà, tren i metro de Mallorca

La gratuïtat del servei s'ha ampliat dels 12 als 16 anys a l'illa


A partir d’avui, 17 de setembre, els joves menors de fins a 16 anys ja poden viatjar gratuïtament en els busos interurbans, el tren i el metro de Mallorca. La franja d’edat s’ha ampliat dels 12 als 16 anys i això beneficiarà més de 12 mil joves que actualment disposen de la targeta intermodal. L’objectiu de la mesura és incentivar als joves a fer ús del transport públic.

Explica la Conselleria de Mobilitat i Habitatge que durant els sis primers mesos de 2021, els menors d’entre 12 i 16 anys varen fer 102.000 viatges a la xarxa del TIB per un preu mitjà de 0,99 euros per trajecte.

Els menors que ja disposen de la Targeta Intermodal perfil jove no han de fer cap gestió i automàticament des d’avui ja se’ls aplicarà la gratuïtat. En canvi, és necessari que els joves que no tenen la targeta acudeixin a qualsevol punt d’atenció a l’usuari del TIB a Palma, Inca, Manacor, a les OAC de Llucmajor i Marratxí o a les oficines habilitades als poliesportius de Santa Ponça i Magaluf.

La documentació necessària per obtenir la targeta és original i fotocòpia del DNI i l’autorització dels pares o tutors en cas de ser menor de 14 anys.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Més de 500 creuers programats a Palma per a l’any que ve

Mentre continuen les conversacions entre els agents polítics i socials per limitar el nombre d'embarcacions diàries, els consignataris continuen planificant...

Xabolisme rural: una tendència en alça

Pagesos, ecologistes i, en general, la ciutadania, observen com augmenten les xaboles en sòl rústic. Casetes prefabricades, caravanes o, fins i tot, contenidors marítims, on viu gent. La causa ve,...

El consistori de Sant Josep esbucarà les obres il·legals de Casa Lola dia 13 de desembre

Ho farà de manera subsidiària una vegada desestimat el darrer recurs de reposició presentat per la propietat