SOCIETAT

Els menors de Mallorca no creuen que la Covid hagi suposat grans canvis a la seva vida

Ho diu un estudi que veurà la llum el febrer, base per al primer Pla d’Infància i Adolescència de Mallorca


Els menors d’edat de Mallorca no consideren que la pandèmia de la Covid hagi suposat grans canvis en els diferents àmbits de la seva vida. És una de les dades que s’extreu d’un estudi fet per la Direcció Insular d’Infància i Família de l’IMAS (Institut Mallorquí d’Afers Socials) i presentat en el ple de l’Observatori de la Infància i l’Adolescència.

Els menors també reclamen més espais de participació, que consideren necessaris. També volen millores en els centres educatius, però en aquest cas hi ha diferències entre nins i nines. Ells demanen més orientació acadèmica i professional, més espais d’esbarjo i més activitats lúdiques, mentre que elles volen més educació emocional i sexual i més perspectiva feminista.

A l’estudi, que ara està en fase d’anàlisi, hi han participat prop de 5.000 persones, entre infants i adolescents, famílies, personal tècnic de les administracions i entitats. Les conclusions es presentaran a finals de febrer i servirà per elaborar el primer Pla d’Infància i Adolescència de Mallorca.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |