X

Els negocis de restauració del centre de Sóller cerquen alternatives per abastir-se de begudes

A principis de setmana, els transportistes iniciaren una vaga perquè el Consistori els ha prohibit descarregar a la plaça de la Constitució

11/11/2022

Els negocis de restauració del centre de Sóller cerquen alternatives per abastir-se de begudes

Els negocis de restauració de Sóller han hagut de cercar alternatives per abastir-se de begudes per mor de la vaga dels transportistes. El Consistori els ha prohibit estacionar a la plaça de la Constitució per descarregar gènere i els ha habilitat punts de descàrrega a vies alternatives.

Els transportistes, però, argumenten que les zones de càrregues i descàrregues alternatives, a la plaça del Mercat, a Jeroni Estades i a la plaça d’Espanya, no són operatives, perquè els queden lluny i la càrrega és massa feixuga: “El que volem és que ens permetin descarregar entre les 6 i les 10 del matí, almanco, però l”Ajuntament no vol negociar-ho”.

Els repartidors de mercaderia petita continuen servint els negocis. Estacionen a les zones de càrrega i descàrrega habilitades i molts fan ús de carretes elèctriques per moure el gènere. Alguns negocis compraren productes a bastament, en espera que se solucionés el problema; d’altres han d’assumir la tasca d’abastiment ells mateixos.

L’Ajuntament no pensa recular amb la mesura i demana a les empreses que facin ús dels punts habilitats per estacionar.

11/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT