X

Els negocis oberts de Formentera registren un important increment de vendes

La manca d'oferta hotelera i l'alta demanda concentrada en dos nits fa que els preus es dupliquin durant aquests dies

16/06/2020

Els negocis oberts de Formentera registren un important increment de vendes

A Formentera, el turisme ha estrenat la temporada aquest cap de setmana, amb poca oferta però gran afluència de residents d’altres Illes. Ara, amb l’anunci de l’obertura de fronteres espanyoles, la setmana que ve, la gran majoria de negocis encaren la recta final per obrir els pròxims dies.

La temporada turística ha arrancat amb l’arribada exclusiva de turistes balears i amb gran part dels negocis encara tancats. Els que sí que han obert les portes, però, han notat un increment considerable de les vendes. Sobretot el cap de setmana. Una situació que ha sorprès positivament als negocis i que esperen repetir el proper cap de setmana.

Prova de la gran afluència de turistes balears és la cua pel vaixell de tornada el diumenge a la tarda al port de la Savina. La majoria dels que visiten Formentera són eivissencs que no hi pernocten i molts mallorquins que sí que ho van fer el cap de setmana. La manca d’oferta hotelera i l’alta demanda concentrada en dos nits fa que els preus es dupliquin durant aquests dies.

16/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT