Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

IB3 Cultura

Els objectes i les tècniques artesanals parlen del món que vivim

És la tesi de 'L'objecte del vincle', una exposició que es podrà visitar a partir del 22 de juny al Casal Solleric de Palma

Els+objectes+i+les+t%C3%A8cniques+artesanals+parlen+del+m%C3%B3n+que+vivim

Lara Fluxà treballa el vidre. Amb volums i aigua ha generat una ‘fata morgana’, un efecte òptic que distorsiona la percepció dels elements que observam.

Per la seva banda, Teresa Solar treballa la ceràmica amb la tècnica artesanal dels torners, explorant el diàleg entre el fang i les seves mans.

Són algunes de les artistes que participen en l’exposició ‘L’objecte del vincle’. Hi trobam paisatges utòpics que neixen dels pensaments anarquistes. També un niu d’orenetes elaborat per l’artista, tal com ho fan els ocells. I teixits, que parlen de la conjuntura social d’un lloc.

Podeu visitar la mostra a partir del 22 de juny, al Casal Solleric de Palma. I aprofundir en les petjades que deixen els objectes en la societat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“Morir quan cal” de Miquel Àngel Riera aterra a la Sala Fornal com a lectura dramatitzada

La dramatúrgia és obra d'un dels néts de l'escriptor de Manacor, el jove actor Guillem Galmés

Els refugis d’amor de l’artista Joan Bennàssar

En aquesta darrera secció repassam la trajectòria de Joan Bennàssar. I també parlam de la seva publicació "Camí de Lluc. Refugis d'amor i oferiment" que s'ha presentat aquesta setmana a Can...

Els “Mercats d’Art” de Pollença i Valldemossa

Nosaltres us proposam assistir a les mostres que tindran lloc dia 31 de juliol i dia 3 d’agost a Pollença i Valldemossa

Magatzems d’Històries, la nova exposició del Museu de Menorca

Na Montserrat Anglada, comissària de l'exposició, ens conta els secrets que s'amaguen rere la pintura "Magatzems del port de Maó"