X

Els okupes de Coves Noves alliberen 3 dels 4 xalets on s’havien instal·lat il·legalment

Només en roman un d'okupat: es tracta d'una família, amb 5 fills menors d'edat, que es resisteixen a partir

24/05/2024

Els okupes de Coves Noves alliberen 3 dels 4 xalets on s’havien instal·lat il·legalment

Novetats amb els okupes de Menorca. Tres de les 4 famílies que havien ocupat il·legalment uns xalets de luxe a ses Coves Noves, as Mercadal, ja han partit. Han abandonat aquests immobles on s’havien instal·lat il·legalment diumenge passat, davant la imminent arribada de l’empresa Desokupa.

La propietat ja ha pogut recuperar 3 dels 4 xalets que havien estat ocupats durant els darrers dies a Coves Noves. Va ser ahir vespre quan les persones que s’hi havien instal·lat, van decidir partir, davant la imminent arribada de l’empresa Desokupa.

La propietat ha denunciat les ocupacions i, durant el dia d’avui, han estat instal·lant sistemes de seguretat i alarmes, i canviant els tancadures de tots els xalets, menys un que encara roman ocupat. Es tracta d’una família, amb 5 fills menors d’edat, que es resisteixen a partir.

Els okupes es van instal·lar diumenge passat en aquests tres xalets provinents de Son Parc, un dels nuclis amb major ocupació de l’illa. Segons fonts policials, és un focus de tràfic de droga i una zona conflictiva que ha requerit en diverses ocasions intervenció policial.

Aquest augment d’ocupació ha generat una sensació d’inseguretat entre els propietaris d’immobles a la costa del municipi i ha posat en alerta els veïns. S’ha disparat la demanda de sistemes de seguretat i alarmes.

24/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT