X

Els operadors d’Infovacunes repesquen ciutadans que no s’han vacunat

Es necessari fer 100 cridades per acabar citant 5 persones

11/08/2021

Els operadors d’Infovacunes repesquen ciutadans que no s’han vacunat

A Infovacunes fan diàriament una tasca activa de repesca de persones que encara no estan vacunades i per franja d’edat ja els ha tocat. El llistat d’avui és el de la gent de 62 anys. Alguns no contesten, d’altres ja s’han vacunat a altre comunitat autònoma o altre país i també n’hi ha que són pendents d’alguna valoració mèdica.
Són 12 operadors que cada dia fan unes 3.000 cridades. De cada 100 telefonades que fan només aconsegueixen 5 que acaben en èxit.

No hi ha un perfil clar, però majoritàriament són persones que esperen que les telefonin. També n’hi ha que no volien rebre la vacuna d’Astrazèneca i ara amb una d’un altre marca sí es volen vaccinar. També es troben gent que es reafirma en la seva intenció de no vacunar-se.

Ahir va acabar la campanya específica de la vacunació de les dones embarassades amb un balanç de 338 gestants que ja són noves vacunades a les Illes. Aquest mateix capvespre s’obre la possibilitat a tothom major de 12 anys que no tenguin cita programada per rebre la primera dosi contra la COVID-19. Des de les 16 hores fins a les 19 hores del capvespre s’han habilitat els següents punts de vacunació massiva. A Mallorca, Son Dureta, el Mateu Cañellas d’Inca i l’hipòdrom de Manacor. A Menorca, el recinte firal de Maó i Canal Salat a Ciutadella. A Eivissa el recinte firal de Vila i l’hospital a Formentera.

11/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris