X

Els pàrquings exprés de l’aeroport de Palma: 15 minuts gratuïts a arribades, però només 10 a sortides

Precisament la de menor durada està pitjor indicada, fet que crea confusió i la sorpresa d'haver de pagar

09/06/2024

Els pàrquings exprés de l’aeroport de Palma: 15 minuts gratuïts a arribades, però només 10 a sortides

No tothom sap que la durada gratuïta del pàrquing exprés de l’aeroport de Palma és diferent. Si és la de l’àrea d’arribades és d’un quart d’hora, mentre que la de sortides és de deu minuts. Precisament la de menor durada està pitjor indicada. El que crea confusió i la sorpresa d’haver de pagar.

L’aeroport de Palma té dos pàrquings exprés. El d’arribades, que és gratuït els 15 primers minuts, i el de sortides, durant 10. Una diferència de temps que no es pot apreciar al primer cartell que hi ha a l’autovia. De fet, l’única informació indicada de forma reiterada és la gratuïtat d’un quart d’hora que en realitat només és per l’aparcament d’arribada de passatgers. Mentre que no s’especifica fins els darrer moment que els usuaris del de sortides disposen de 5 minuts menys per estacionar-hi de franc.

Al rètol on hi ha la barrera, s’indica el temps sense cost i també el preu per minut. El primer val un euro i 30 cèntims. Dins del pàrquing de sortides també hi ha aquest altre cartell, però les indicacions, per alguns usuaris, són insuficients.

Aquestes persones no són les úniques que creuen que el pàrquing de sortides ofereix el mateix temps sense pagar que el d’arribades.

L’aparcament exprés es va posar en marxa l’any 2017 amb una durada gratuïta de 15 minuts. Fa dos anys, aquesta durada a l’aparcament de sortides es va reduir a 10 minuts. AENA no té previst introduir cap canvi per indicar de forma més clara aquesta diferència que pot crea confusió als usuaris, la qual els costarà doblers.

09/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT