Els penals desperten el Mallorca Palma Futsal de l’enèsim somni de la Copa

L'equip d'Antonio Vadillo, tot i avançar-se al marcador, acaba perdent contra el Jaén i queda eliminat als quarts de final del torneig

10/02/2023

13

El desenllaç cruel dels penals ha acabat amb l’enèsim somni del Mallorca Palma Futsal a la Copa d’Espanya. Després de quaranta minuts de màxima igualtat (1-1) el Jaén ha estat l’equip més encertat a la tanda de penals. Els andalusos no han fallat cap llançament, 4 de 4, mentre que els mallorquins n’han fallat dos. Mancuso ha errat el primer i Fabinho el quart, deixant la eliminatòria als peus de César que ha sentenciat marcat el quart i definitiu llançament del Jaén.

El Mallorca Palma Futsal ha estat el primer a marcar. Al minut 8 de partit Mancuso culmina una gran triangulació de Cleber i Chaguinha per marcar l’1-0. El partit continua amb un serial d’aturades de Carlos Barrón fins que a tres minuts per al descans, l’expalmesà Tayebi marca l’empat aprofitant-se de la superioritat numèrica temporal per l’expulsió per doble groga de Tayebi. Així ha acabat la primera part i també la segona. Cap dels dos equips ha estat capaç de desfer l’empat al segon temps.

Amb aquesta derrota l’equip d’Antonio Vadillo s’acomiada de la Copa d’Espanya als quarts de final i diu adeu al primer dels quatre títols que opta a guanyar aquesta temporada. El Mallorca Palma Futsal encara té opcions de guanyar la Copa del Rei, la Lliga de Campions i també, evidentment, el campionat de Lliga. El primer títol de la història del club continua resistint-se.