X

Els perruquers amb més estil del planeta se citen a Mallorca

El Palau de Congressos de Palma ha acollit la cinquena edició dels International Hairdressing Awards

08/05/2023

Els perruquers amb més estil del planeta se citen a Mallorca

Javi Pujol

Color, estil i pentinats d’escàndol. I és que els millors perruquers del món són a Palma. Per primera vegada, s’hi han celebrat els International Hairdressing Awards, el major certamen de perruqueria del món.

Més de 1.600 artesans del cabell s’han citat en aquesta cinquena edició. I han participat d’una gala plena de música, guardons i desfilades. Entre els guanyadors, la perruquera i influencer Sophia Hilton, coneguda per concebre aquest art de manera inclusiva. “La meva perruqueria va ser la primera del Regne Unit a oferir talls de cabell silenciosos. Això significa que pots venir i que et pentinin completament en silenci”, explica la guardonada.

El gran guardó, el Perruquer Internacional de l’Any, ha estat per segon any consecutiu per a Cos Sakkas. El també britànic centra la seva feina “en la bellesa del cabell, a crear un concepte atractiu del qual la gent en vulgui formar part”. El Palau de Congressos s’ha convertit en bressol de la perruqueria internacional, un lloc on conèixer les darreres tendències pel que fa a estilisme.

08/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-top1'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyleft'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyright'); });