X

Els pescadors fan hores extres per a la Mostra de la Llampuga de Cala Rajada

N'hi ha manco que altres anys i, així i tot, se'n servirà una tona i mitja el pròxim cap de setmana

04/10/2022

Els pescadors fan hores extres per a la Mostra de la Llampuga de Cala Rajada

Redacció

Després de dos anys sense Mostra de la Llampuga, ha costat tornar-la a arrencar. Finalment, s’ha aconseguit, encara que amb molt d’esforç, perquè no hi ha tanta llampuga com s’esperaven. “S’ha agafat la meitat de llampuga que el 2019”, ha explicat Jeroni Ferrer, en representació de la Confraria de Pescadors de Cala Rajada.

El mal temps hi ha contribuït, amb la qual cosa, les 21 paradetes que participen en la mostra, aquest diumenge, han hagut d’engirgolar-se amb manco llampuga que altres anys. “Normalment, donàvem 90 quilos per paradeta, enguany només hem arribat a 80, i això que els pescadors han arribat a sortir dues i tres vegades cada dia”, ha continuat Carmen Corraliza, regidora de Fires de Capdepera.

En total, s’emprarà un poc més de tona i mitja de llampuga per fer les elaboracions, lluny de les dues tones d’altres edicions. Amb tot, n’hi haurà, i presentada de moltes i diverses maneres. “A més de llampuga amb pebres hi ha vertaderes virgueries, hi estau tots convidats!”, ha conclòs el batle, Rafel Fernández.

Qui se senti seduït per la convidada pot consultar el programa complet al web de l’Ajuntament de Capdepera i a les xarxes socials. L’entrada és de franc.

04/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris