X

Els pressupostos centraran la sessió de control al Parlament

Previ a l'inici de la sessió d'avui, la cambra farà un minut de silenci i una encesa d'espelmes en record de les víctimes de violència de gènere

21/11/2023

Els pressupostos centraran la sessió de control al Parlament

Imatge d'arxiu.

Redacció

El pressupostos de la comunitat per al 2024 serà un dels punts que marcarà la sessió plenària d’avui al Parlament. Els partits de l’oposició, PSIB i Més per Mallorca, defensaran l’esmena a la totalitat contra els comptes de la comunitat.

Els socialistes, a més, presentaran esmenes parcials per mantenir les beques d’estudis i les ajudes energètiques. De la seva banda, els ecosobiranistes consideren que els comptes no donen solucions als problemes i a les necessitats dels ciutadans. Unides Podem també destaca la baixada en inversions i la despesa en temes socials.

El PP interpreta les esmenes a la totalitat del PSIB i Més per Mallorca com “una manera de dir ‘no’ a la baixada d’impostos i a l’augment de despesa” i afirma que els pressupostos responen “al que vol la ciutadania”.

Previ a l’inici de la sessió d’avui, la cambra farà un minut de silenci i una encesa d’espelmes en record de les víctimes de violència de gènere, amb motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones. Hi assistiran, entre d’altres, la presidenta del Govern, Marga Prohens, el president del Parlament, Gabriel Le Senne, i la delegada del govern espanyol, Aina Calvo.

21/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris