X

Els pressupostos d’Alaior s’incrementen un 34% per l’exercici del 2024

Les principals despeses són en béns i serveis, personal i inversions com la millora del sanejament de Cales Coves i Son Vitamina

21/12/2023

Els pressupostos d’Alaior s’incrementen un 34%25 per l’exercici del 2024

Els comptes d’Alaior s’incrementen en un 34% respecte a l’any anterior. La xifra total ascendeix a 18,8 milions d’euros. Les principals despeses són en béns i serveis, personal i inversions. Se’n preveu una, per exemple, de 130.000 euros més per a la construcció del nou centre de dia de la ciutat davant l’escola Mestre Duran o actuacions en la xarxa de sanejament dels diferents nuclis del municipi.

Nando Orfila, regidor d’Hisenda d’Alaior: “Inversions com la segona fase del carrer del Ramal, la rehabilitació del carrer de l’Androna, la millora qualitativa dels ciutadans amb canvis d’enllumenat públic, optimització de la xarxa de proveïment d’aigües, reducció de fuites, la reforma de l’edifici de Santa Rita dels Serveis Socials…”

Els partits de l’oposició són molt crítics amb els pressupostos, perquè consideren que no s’adapten a les necessitats reals del municipi. Isa Allès, portaveu d’Avançam Alaior. “Hem observat que no hi ha cap inversió en habitatge, en equipaments culturals, tampoc cap inversió per impulsar el comerç local i tampoc cap partida per ajudar les famílies”.

Mireia Gómez, regidora del PSOE Alaior. “No presenten l’ampliació del geriàtric, no xerren de Cala en Porter, no hi ha cap partida específica per Cala en Porter, tot són coses que per nosaltres són importants i creiem que els alaiorencs en tenen necessitat, ells es van apujar un sou un 37%, això sí que queda reflectit”.

El projecte de piscina municipal i l’operació per comprar l’antiga COINGA de moment quedaran aturats, perquè no disposen de fons de finançament extern.

21/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris