societat

Els professors també hauran d’informar dels contactes estrets d’un infant al transport escolar, l’escola matinera o el menjador

El BOIB actualitza el protocol de coronavirus a les aules, mentre docents i famílies demanen més recursos per a l'alumnat amb necessitats educatives especials

Els+professors+tamb%C3%A9+hauran+d%26apos%3Binformar+dels+contactes+estrets+d%26apos%3Bun+infant+al+transport+escolar%2C+l%26apos%3Bescola+matinera+o+el+menjador

Quinze dies després de l’inici, el curs escolar encara té molts fronts oberts. A Eivissa i a Palma, s’han manifestat les famílies dels infants amb necessitats educatives especials. A més, el BOIB publica avui el nou protocol de coronavirus a les escoles, que ha suscitat queixes de part del professorat.

A partir d’ara, quan els professors informin dels contactes estrets d’un infant, també hauran de tenir en compte amb qui es va ajuntar al transport escolar, a l’escola matinera o al menjador. Els docents també hauran de comunicar el número de la targeta sanitària de l’alumnat.

Una altra novetat és que no es podrà fer una PCR a un alumne sense que la família ho sàpiga. L’infant haurà d’estar acompanyat per un familiar autoritzat. I també hi ha canvis per al professorat: no farà falta una segona PCR perquè un docent deixi d’estar aïllat i es reincorpori a la feina.

La publicació al BOIB del protocol ha tingut lloc el mateix dia que, a Palma, una quarantena de famílies de l’entitat Ningún Niño sin Terapia ha fet una desfilada en cotxe fins a la Conselleria d’Educació per reclamar que els seus fills tinguin una atenció educativa adequada.

A Eivissa, sis entitats es reunien per sumar-se a la mateixa reivindicació i recordar també que els docents no són sanitaris.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Una verema diferent a Pollença que a Puigpunyent

Els vins de muntanya tenen un caràcter diferent als de zones més planes

Palma celebra aquest dissabte la 47ena marxa ‘Des Güell a Lluc a peu’

Una sortida que serà a partir de les 22:45h de manera esglaonada

Recollits 245 quilos de residus en només dues hores a S’Albufereta

Jornades de neteja a Mallorca i Formentera amb motiu del World CleanUp Day

Èxit de convocatòria de la quarta edició de la fira gastronòmica Arrels a Maó

Els 15 expositors de productes locals estàn gaudint aquest cap de setmana de la nova ubicació a l'aire lliure