societat

Els promotors de Son Salomó 2 tiren pel dret i començaran les obres encara que no hi hagi acord

Han sol·licitat el pagament de les taxes a l'Ajuntament de Ciutadella


Els promotors de Son Salomó 2 han sol·licitat el pagament de les taxes per iniciar quan abans les obres. Han fet la petició aquest mateix dimecres, segons ha pogut saber IB3. És el darrer tràmit que els queda per executar el projecte de parc solar més gran de Balears, amb una capacitat de 50 megavats de potència.

La petició a l’Ajuntament de Ciutadella arriba unes hores abans de la reunió prevista per avui capvespre. La reunió ‘definitiva’ segons algunes fonts. I és que els promotors no volen allargar més les negociacions amb la Martí Bella i la resta d’entitats proteccionistes que miren de reduir l’impacte de les plaques en el paisatge de Punta Nati. Totes dues parts, amb la mediació del Consell es tornen a trobar un mes després de la darrera proposta, que implica una superfície d’unes 80 hectàrees. Una oferta que sembla insuficient per a les entitats, que mantenen 3 contenciosos contra el projecte. Totes les fonts consultades, però, asseguren que hi ha bona predisposició i que es podria desencallar el conflicte.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El GOB Menorca adverteix que quan bufa vent del nord l’aire de Maó empitjora pel fumeral de la central tèrmica

L'entitat reclama que quan es produeixi aquest fenomen es triïn formes de producció d'electricitat manco contaminants

Sanitat planteja mantenir limitada la mobilitat entre comunitats per Pasqua

Les Balears ja han endurit els controls a ports i aeroports i abaixa el llindar d'incidència acumulada per limitar l'entrada de viatgers de comunitats amb alts casos

Poca afluència de gent als bars en el primer dia de reobertura de les terrasses a Mallorca

Els negocins de restauració romanien tancats des del passat 13 de gener